ALEKOODI JA LISÄALEKOODI ELLOKSELLE!

Mainos: Ellos

Hei nappaa tästä mukaasi alekoodi, jos vaikka uudenvuoden juhla-asu on vielä hakusessa: Koodilla ANNIKADEC22 saat Ellokselta -33% alen tilauksesi kalleimmasta tuotteesta ja -5% lisäalen jo alennetuista tai kampanjahintaisista tuotteista! Koodi on voimassa joulukuun loppuun ja sitä voi käyttää kerran/ asiakas. Koko valikoiman löydät täältä!

ellos alekoodi
ellos alekoodi
ellos alekoodi

Paita // Takki // Laukku

Mulla tässä päällä erään talvisen päivän asu. Rakastan tuota pitkää untuvatakkia (mulla on sama vuosien takaa myös mustana), sillä se on aivan superlämmin ja muutenkin ihana. Tän takin kanssa tarkenee lähteä leggareissa liikenteeseen, mutta tällä kertaa puin farkut ja söpön roosanvärisen paidan. Musta laukku on myös Ellokselta, juuri sopivan kokoinen, että sisälle mahtuu kaikki tarpeellinen, mutta ei kuitenkaan liian iso. Ja plussaa useista vetoketjutaskuista, pysyy pikkutavaratkin järjestyksessä ja tallessa!

Näistäkin kaikista saa joko tuon -33% tai 5% alen riippuen siitä onko tuote normaalihintainen vai jo valmiiksi alessa. Takista alkaa olla koot jo valitettavasti tosi vähissä, mutta jokunen hajakoko näytti vielä olevan jäljellä. Lisää takkeja, paitoja, laukkuja ja vaikka mitä muuta löytyy Ellokselta, koko valikoiman voit kurkata täältä!

Mukavaa jouluviikkoa!