ALEKOODI IHANIIN MATKARATTAISIIN!

elodie details matkarattaat

Heippa ja ihanaa perjantaita! Ennen kuin riennän viikonlopun viettoon, tulin vinkkaamaan teille kivasta tarjouksesta. Babyshopissa on tämän viikonlopun ajan kaikki matkarattaat (Elodie Details, Babyzen, Chicco, Peg Perego ja Basson Baby) -10% alennuksessa koodilla: matkarattaat10

Jos siis kesän reissuja silmälläpitäen vielä rattaat puuttuu, tai kaipaavat muuten päivittämistä, niin kannattaa käydä kurkkaamassa tuo Babyshopin valikoima ja hyödyntää alekoodia. Kerroinkin vähän aikaa sitten noista meidän Elodie Details matkarattaista*, ja me ollaan kyllä oltu niihin tosi tyytyväisiä. Rattaat on paitsi tosi näppärät käyttää, helpot kasata, mukavat työntää ja kevyet nostaa autoon, myös supersöpön näköiset! Tuo Dots kuosi on mun mielestä aivan ihana, mutta näitä kyllä löytyy myös muilla kuoseilla, ja toki ihan yksiväristä mustaakin. Niin ja iso plussa myös kuomusta, jonka saa tarvittaessa kallistettua tosi pitkälle eteen, jolloin varsinkin päikkärit saa nukkua ihan omassa rauhassa.

Kurkkaa kaikki matkarattaat täältä, ja muista käyttää tuota koodia: matkarattaat10 niin hinnasta lähtee se 10% pois. Niin ja koodi on tosiaan voimassa 15.5.2016 asti.

matkarattaat

elodie details matkarattaat

babyshop matkarattaat

Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!

*Saatu Babyshopista