-40% ALEKOODI ODD MOLLYYN JA MUIHIN MERKKEIHIN

ODD MOLLY

odd molly

Mun kesän lemppareihin vuosi toisensa jälkeen kuuluu valkoinen pitsi. Vaaleiden risojen farkkujen parina se on vaan mun mielestä ihan vastustamaton. Tuo Odd Mollyn ihana pitsipaita* onkin varmasti tämän kesän yksi lemppareista, malliltaankin se on juuri sopivan huolettoman rento tiukkojen farkkujen kanssa pidettäväksi, ja helteillä tietenkin shortsien kanssa myös.

Ellokselta saa nyt tällä viikolla koodilla: 335464 -40% alennusta tilauksen kalleimmasta tuotteesta, ja koodi koskee myös merkkituotteita! Noissa Odd Mollyn vaatteissa tuo ale tuntuu ihan mukavasti, joten kantsii hyödyntää koodia jos tyyli iskee, ja tietty kannattaa kurkata muukin valikoima, koodi kun siis käy kaikkiin normaalihintaisiin merkkituotteisiin (ei huonekaluihin).

odd molly

odd molly

Keräsin nyt tuohon alle muutamia mun suosikkeja naisten osastolta, eli vaatteita, jonka tyylisissä kesäisin viihdyn. Mun päältä löytyy kesälläkin aika neutraaleja (ja helposti toisiinsa yhdisteltäviä) värejä, ja lempparit on valkoinen ja tummansininen. Valkoiseen pitsiin ja sinivalkoraitoihin en kyllästy varmaan koskaan, miten kesäisiä molemmat ovatkaan! Pellavaan hurahtaneena täytyy vielä erikseen vinkata noista ihanista In Wearin 100% pellavaisista teepaidoista (kollaasissa 3 ja 8). Näitä löytyy monessa muussakin värissä, ja päällä tämä on aivan täydellinen hellepäivän vaate! Ilmava, ohut ja tuo pellava vaan on materiaalina aivan ihana!

ellos alekoodi

  1. Odd Molly // 2. Odd Molly // 3. In Wear  // 4. Esprit // 5. Henri Lloyd // 6. Ray-ban // 7. Converse // 8. In Wear // 9. Odd Molly

Tuossa kollaasissa tosiaan oli mun lemppareita naisten osastolta, mutta alekoodi käy kyllä niin lasten, kuin miestenkin puolelle, sekä myös kodintekstiileihin, sisävalaisimiin, tapetteihin ja mattoihinkin. (Ei käy huonekaluihin tai jo alennettuihin tuotteisiin). Niin ja koodi oli 335464 ja se on voimassa vain tämän viikon ajan, eli 22.5.2016 asti. Ellokselle pääset tästä.

odd molly ale

odd molly alekoodi

Uppoaako teihin romanttinen pitsi?

*Saatu Ellokselta
Postauksessa mainoslinkkejä