Jätskikemujen resepti:
- Pilko kulho täyteen jäätelöä (mitä enemmän värejä ja makuja, sen parempi) ja koristele keko pienillä koristesateenvarjoilla juhlatunnelman aikaansaamiseksi.
- Lado viereen kaikenlaisia ”mausteita”, ainakin strösseli ja kastike on pakolliset, mutta minivaahtokarkit ja tuoreet mansikat aika kivoja myös.
- Laita astioiksi hassut pahvikipot, sillä niistä jätski maistuu tietty paremmalle. Paitsi jos tuulee, niin pienet syöjät ilahtuvat varmasti pöydässä paremmin pysyvistä lasikipoista.
- Tarjoile juoma mukeista tai pulloista, mistä vaan, kunhan niissä on pillit.
- Kutsu kaveritkin mukaan kemuihin!
- Ps. Älä laske annoksia, näissä kemuissa sokeriöverit on sallittu.
Tällä reseptillä meillä on vietetty jätskikemut, jos toisetkin takapihalla. Niin kavereiden kanssa, kuin omalla porukallakin. Ja plussaa on tietty omasta jäätelökioskista ja hauskasta piknikpöydästä, jonka ääressä herkut voi lusikoida parempiin suihin.
Me tilattiin justiin lisää ihania aurinkoisia päiviä, että voidaan herkutella ulkona vesimelonilla, ananaksella ja herneillä, ja toivottavasti ihan pian myös oman maan mansikoilla. Niin ja sitten välillä tietty pidetään taas ihan pienet jätskikemut, ihan vaan siksi, kun se on kivaa!
Hauskaa sunnuntaita!