KIIVINTUOKSUINEN VOIDEVINKKI

kuolleenmeren kosmetiikka

En varmaan ole ainut, joka lutrailee käsivoiteilla läpi talven? Mä oon kyllä aikamoinen rasvojen kuluttaja ihan ympäri vuoden, mutta talvella mulla kuivuu käden tosi paljon, ja rasvatuubi kulkee silloin käsilaukussakin mukana.

Sain jokin aika sitten Thebosilta testiin Obey Your Body merkin kosmetiikkatuotteita (käsienhoitojuttuja, kasvonaamion ja vartalovoiteen), jotka on valmistettu kuolleen meren mineraaleista. Mulla on itseasiassa saman merkin vartalonkuorinta-ainetta ja vartalovoidetta ollut käytössä aikaisemminkin, joten ihan uusi tuttavuus tämä ei ollutkaan. Näistä testiin tulleista tuotteista kuitenkin ihastuin superihanan kiivin tuoksuiseen käsivoiteeseen ja kynsinauhaöljyyn!

Käsivoiteita ja kynsinauhaöljyjä voi ostaa ihan erikseenkin, mutta ihan vinkkinä, että ainakin tällä hetkellä tuommoinen käsienhoitopakkaus, joka sisältää tuon käsivoiteen, kynsinauhaöljyn ja kynsiviiloja, maksaa vain kymmenen euroa! Siis koko tuo pakkaus! Normaalihinta tuolle on 56,90, joten jos ei itsellä ole tarvetta tämmöiselle, niin aika kiva vaikka joululahjapakettiin. Muutenkin tuolla oli aika kivoja tarjouksia, joten kantsii käydä kurkkaamassa!

kuolleen meren kosmetiikka

kuolleenmeren kosmetiikka

thebos

kosmetiikka verkkokauppa

Ihanaa lauantaita!

Postauksen tuotteet saatu.
Postauksessa mainoslinkkejä.