VINKKI VÄLIKAUSIVAATTEISIIN (SIS. ALEKOODIN)

NAME IT ALEKOODI

Jos jollain on vielä välikausivaatteet mietinnän alla, niin tässäpä vinkki meidän lemppareihin!

Meillä luotetaan jo toista kautta Name it:n softshell vaatteisiin, joista löytyy tosi mukava valikoima, loistavat ominaisuudet (8000 vesipilariarvo), eikä hintakaan näissä ole huima!

Nämä kuvat on muutaman viikon takaa, kun ulkovaatteiksi riitti softshell vaatteet ja pipo, mutta nyt ollaan kyllä otettu jo kaulurit ja hanskatkin käyttöön. Viileinä aamuina ollaan puettu myös ohut fleecetakki välikerrokseksi, mutta muuten ollaan kyllä hyvin tarjettu ihan vaan pukemalla softshellia sisävaatteiden päälle.

Kun tästä ilmat vielä viilenevät, niin ihan ensimmäiseksi kerrokseksi ihoa vasten kannattaa pukea ohuet villavaatteet, niin saa näille välikausivaatteillekin pidemmän käyttöiän, kun kerroksia pukemalla tarkenee melkein pakkasasteisiin saakka. Me ei olla kovin monen valmistajan villakerrastoja testailtu, kun joskus ollaan tykästytty Name it:n villavaatteisiin, niin ollaan sitten ostettu joka vuosi niitä.

Vaikka meillä on lapsille erikseen ”kauppavaatteita”, eli sellaisia vähän siistimpään menoon tarkoitettuja söpistelyvaatteita, niin aika usein ollaan nyt puettu nämä Name it:n softshell takit kauppa-asioillekin. Varsinkin farkkujen ja tennareiden kanssa nuo takit näyttää tosi kivoille!

Näissä kuvissa ei näykään, että tuossa isommassa takissa on sisäpuolella ihana pörrövuori! Takki on muutenkin tosi ”neuletakkimainen”, siis sellainen superpehmoinen ja notkea, mutta siinä on kuitenkin ihan samat ominaisuudet, kuin tuossa pienemmässäkin takissa. Tuota pörrövuoritakkia löytyy myös haalarina, varmasti ihana sekin!

name it alekoodi

name it alekoodi

name it alekoodi

name it blogi

Ja jos kokoasiat mietityttää, niin Name it softshell vaatteet vastaavat hyvin kokoaan, eivät ainakaan mitään niukkaa mitoitusta ole.

Viljami on 88cm pitkä, ja tämä päällä näkyvä setti (takki ja housut) on koossa 92cm. Alle mahtuu hyvin kerroksia ja housuihin jää pikkuisen ruttua lahkeisiin. Meillä on Name it:ltä käytössä myös softshell-haalari koossa 86cm, ja myös se on vielä oikein sopiva ja menee varmasti koko syksyn.

Veikko on 111cm pitkä ja kuvissa näkyvä setti (takki ja housut) on 116cm kokoa. Ja ihan sama homma, kuin pikkuveljelläkin, eli alle mahtuu hyvin kerroksia, lahkeisiin jää vähän ruttua ja saman merkin kokoa pienempi, eli 110cm vk-asu on sopiva vielä sekin.

Meillä on muuten aina ollut lapsilla kaksi välikausisettiä kummallakin käytössä, silloin löytyy aina puhdasta ja kuivaa ulkovaatetta, vaikka toinen setti olisikin pesussa. Kahden softshell-setin lisäksi isommalla on vielä kuoritakki, mutta ainakin toistaiseksi se on nyt jäänyt ihan käyttämättä, kun tuo pehmoinen softshell houkuttelee aina enemmän.

name it soft-shell

name it välikausi

lastenvaateblogi

Loppuun vielä se otsikossa luvattu alekoodi!

Koodilla NameItKarkkipurkki2016 saa -15% alennuksen Name it verkkokaupan valikoimasta. Koodi on voimassa 23.10.2016 asti ja se käy normaalihintaisiin tuotteisiin.

Ja jos välikausivaatteet on jo hankittu, niin kannattaa kurkata Name it:n villavaatepuolelle, talvivaatteisiin, ja tietenkin myös sisävaatteita löytyy kiva valikoima. Verkkokauppaan pääset tästä.

Mukavaa päivää!

Vaatteet saatu Name it:ltä