SIITÄ SE AJATUS SITTEN LÄHTI…

lastenhuone

Veikko tuossa mietti, että sänky taitaa tuntua vähän lyhyelle. Peti on 130cm noin lyhimmillään ja lapsi varmaan pikkuisen alle 120cm, joten kyllähän se varmaan jo ahtaalta tuntuukin. Hmm, mikä ihana (teko)syy suunnitella huone ihan uusiksi!

Aloitettiin tutkimalla Veikon kanssa vähän idiksiä Pinterestistä ja löydettiinkin muutamia kivoja juttuja, millä saisi kivaa ilmettä seinille. Niinpä me alettiinkin samantien hommiin ja kiskottiin tapetit alas. Tänään saatiin tapetinrepimishomma valmiiksi ja haettiin rautakaupasta maalia, ja huomenna varmaan sitten päästäänkin jo maalaushommiin, kivaa! On kyllä superpaljon nopskempaa (ja edullisempaa) piristää seiniä uudella maalilla, kuin tapetilla. Eikä niin haittaa, vaikka maaliin kyllästyisikin, kun aina on helppo sutia päälle taas uusi maalikerros.

lastenhuone

Mukavaa viikonloppua!