ÄITIENPÄIVÄN (MELKEIN) SAMISTELUASUT

house of brandon

Vaikka meillä ei mieheni kanssa olekaan mätsääviä tuulipukuja, niin näköjään me osataan silti (vahingossa) samistella, heh.

Tänään hurautettiin aamupäivällä viettämään kesän ekaa huvipuistopäivää Särkänniemeen, ja oltiin sattumalta aika samanlaisissa asuissa liikenteessä, harmaissa collegepaidoissa ja tummissa housuissa. Great minds think alike…

Mutta vitsit, olipas kiva äitienpäivä! Aamulla sänkyyn kantautui rapinaa, supinaa ja sähkövatkaimen hurinaa, ja kun kaikki oli valmista, juoksivat pienet innokkaat onnittelijat silmät loistaen lahjojen kanssa herättämään. Kun lahjat oli avattu, kakkua maisteltu ja aamutoimet tehty, alkoi Veikko malttamattomana kurkkia kelloa, sillä oltiin edellisenä päivänä sovittu, että aamupäivällä lähdettäisiin huvipuistoon. Sattui vielä aivan ihana ilma, ja aika hurahti supernopskaa huvitellessa, ja kotiin tultiin vasta illalla kahden rättiväsyneen pienen onnellisen huvittelijan kanssa.

house of brandon

house of brandon

house of brandonPaita: Vans // Housut: J. Lindeberg

Tuo miehen collegepaita on saatu House of Brandonilta, ja sinne olikin tullut nyt uutena merkkinä Vans! Valikoimassa oli Vansilta nyt pääasiassa vaatteita miehille, mutta löytyi myös reppuja ja tennareita naisille. Kannattaa käydä kurkkaamassa, ja paljon muitakin kivoja uutuuksia oli taas tullut!

house of brandonPaita: Vila // Housut: Vila

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Sisältää mainoslinkkejä