RENTO KESÄASU JA ALEVINKKI

house of brandon

Nyt kun se kesä vihdoin tuli (jee!), niin ainakin mulle kävi niin, että huomasin vaatekaapin kaipaavan pientä kesävaatetäydennystä. Vaikka näitä lämpöisiä päiviä saatiinkin odotella vähän turhan pitkään, niin se hyvä puoli myöhään alkaneessa kesässä on, että aika moni kauppa on ottanut jo varaslähdön kesän alennusmyynteihin, ja kesäkamppeita löytyy nyt mukavilla aleprossilla!

Tilasin House of Brandonilta saamallani lahjakortilla muutamia kesävaatteita, ja ihan lemppareiksi nousi nämä hauskat Onlyn polvimittaiset housut, jotka ovat justiin sopivan rennot, mutta samalla myös tarpeeksi asialliset monenlaiseen kesäiseen menoon. Yhdistin tällä kertaa housut Onlyn perusteeppariin, jonka juju on selän hauskassa nyörityksessä. Tuommoisia peruspaitoja, joissa on jokin hauska idea, ei voi olla liikaa, ja tilasin tuon saman paidan myös valkoisena.

house of brandon

house of brandon

house of brandon

house of brandon

House of Brandonilla on tosiaan nyt alet jo käynnissä, ja esim. nämä postauksen paidat löytyy tuolta aleosastolta kympillä!

Aleosastolta löytyy tosi paljon kevään ja kesän uutuuksia, joten kannattaa käydä kurkkaamassa, jos vaatekaapista löytyy tilaa uusille kesävaatteille. Naisten aletuotteet löydät täältä.

Leikitäänkö muuten, että mulla olisi näissä kuvissa sellaiset auringossa kauniisti päivettyneet sääret. Jos osaisin photoshopata, olisin saattanut loihtia noiden valkoisten kanankoipien tilalle vähän väriä, mutta näillä mennään nyt, heh.

house of brandon

Mitäs tykkäsitte rennosta asusta?

Postauksen vaatteet saatu
Sisältää mainoslinkkejä