SYKSYINEN MUKAVUUSASU JA ALEKOODI SYKSYN UUTUUKSIIN!

blaa mekko

Nämä syksyn sadepäivät eivät tunnu yhtään niin ankeilta, kun…

  • Kietoutuu supermukaviin vaatteisiin, eli vaikka tällaisiin ihaniin mekkoihin ja leggareihin.
  • Syö kakkua (en silti suosittele lusikoimaan kakkua ihan joka päivä, kuten mä oon tehnyt… Meillä osuu tähän syksyyn usemmat kekkerit joka viikolle, joten kakkua on riittänyt!).
  • Juoksee ulos heti, kun aurinko pilkahtaa, ja koittaa vähän tankata sitä valoa sadepäivien varalle (Tarkennan vielä, että juoksee ovesta ulos, sen jälkeen voikin löntystellä kaikessa rauhassa. Reippaimmat tietty pinkaisevat juoksulenkille).
  • Keräilee kaapeista kaikki lemppareimmat kynttiläjutut ja valosarjat esille. Meillä on kyllä ollut yksi valosarja olohuoneessa läpi vuoden, mutta nyt siihen on sytytetty valot, hah.
  • Tekee kivoja asioita! Leivo, lue, katso Netflixiä, käy museoissa tai leffassa. Niin ja ensi viikollahan on syysloma, silloin löytyy varmasti kaikenlaista mukavaa tapahtumaakin koko perheelle!
  • Laittaa värikkäät kumisaappaat jalkaan ja hyppii vesilätäköissä. Ainakin jos kolmevuotiaalta kysytään, hih!

blaa alekoodi

blaa naistenvaatteet

Tämä mun asu on suosikkimerkiltäni Blaalta, yläosana on ihana Salla-mekko hauskassa Smudge-kuosissa ja alaosana mustat perus leggarit. Aivan supermukava päällä, mutta silti tässä asussa kelpaa lähteä siistimpäänkin menoon.

Niin ja tätä samaa asuahan löytyy myös näin päin, että leggarit on tuota Smudge-kuosia ja mekko yksivärinen musta. En kyllä osaa valita kumpi näistä on mun suosikkini, tykkkään tosi paljon molemmasta asuta.

Ja hei, nyt koodilla: KARKKI15 saatte -15% alennuksen näistä postauksessa näkyvistä vaatteista, ja lisäksi aivan kaikista muistakin syksyn uutuusvaatteista*, jotka löydätte Tuutilullasta!

*Ei koske rusettiturbaaneita, Vimman lettejä, eikä Booson tupsulippiksiä. Koodi on voimassa tämän viikon loppuun saakka, eli 15.10 asti. Kurkkaa valikoima täältä.

blaa sovituskuvia

Mitäs tykkäsitte asuista?