SALAISUUDEN PALJASTUS – OMA TUOTEMERKKI!

laa laa living

Mulle yrittäjyys on aina merkinnyt unelmien toteuttamista, ja meinaan pakahtua ilosta ja innosta, kun yksi unelma on jälleen käynyt toteen! Olenkin täällä blogissa kertonut, että jotain jännää on tekeillä, ja nyt vihdoin voin paljastaa mitä olen viime aikoina puuhastellut.

Varmaan moni on törmännyt sisustusblogeissa tai jossain muualla mustiin seinäristikoihin, joihin voi kiinnittää klipseillä esimerkiksi postikortteja tai valokuvia. Nuo seinäristikot on mun mielestä tosi hauskoja, sillä sellainen on paitsi kaunis sisustusesineenä, myös käytönnällinen, sillä sille voi keksiä useita erilaisia käyttötapoja. Seinäristikko kun voi olla vaikka työpöydällä muistilapuille, eteisessä avaimille, tai lastenhuoneessa kauniille postikorteille.

Mutta tiedättekös. Eräänä päivänä mieheni heitti idean, että mitä jos seinäristikko ei olisikaan se tavallinen ja useassa paikassa nähty suorakulmion mallinen, vaan voisiko ristikko olla vaikka pupun muotoinen! Siltä istumalta otin kynän käteeni ja luonnostelin pupun ristikkoineen paperille. Miten ihana sellainen pupun mallinen seinäristikko olisikaan, ja miten uusi, kiva ja raikas idea, jollaista ei ole ennen nähty!

Samaan aikaan meillä oli pieni salainen unelma. Unelma perustaa oma tuotemerkki. Niinpä nämä kaksi ideaa yhdistettiin, ja nyt meillä on oma tuotemerkki, Laa Laa Living, jonka valikoimasta löytyy niitä pupun mallisia seinäristikoita!

Arvatkaa olenko meinannut haljeata innosta, ja kuinka paljon mun olisi tehnyt mieli tästä kaikille jo kertoa tämän matkan aikana, mikä ollaan kuljettu tuosta ideasta tähän valmiiseen tuotteeseen!

laa laa living

laa laa living

Koska idea lähti siitä pupun muotoisesta ristikosta liikkeelle, mietittiin, että tuodaanko valikoimaan ollenkaan tavallista suorakulmion muotoista seinäristikkoa, mutta päätettiin ottaa sellainenkin osaksi meidän valikoimaa, ja olen kyllä tosi iloinen, että tuo basic seinäristikko löytyy meiltä myös. Myös siinä on kiva juju verrattuna useimmin nähtyihin seinäristikoihin, sillä meidän seinäristikkoa kehystää hieman paksumpi metallilanka, kuin nuo itse ristikon metallilangat. Tämä antaa tuotteelle huolitellun ja viimeistellyn ilmeen.

Tällä hetkellä valikoimassa on kolme erilaista seinäristikkoa, jokaista mustana ja valkoisena, ja ensi vuoden puolella tuoteperhe kasvaa uusilla ihanilla tuotteilla!

Laa Laa Living verkkokaupassa on nyt avajaisviikon ajan ilmainen toimitus kaikkiin tilauksiin, ja blogini lukijat saavat koodilla: KARKKILAA -10% alennuksen kaikista tuotteista tämän viikon ajan. Käykäähän kurkkaamassa, ja kertokaa mitä mieltä olette!

laa laa living

laa laa living

Mikä seinäristikoista oli lempparisi?