VAATEKAAPIN UUDET LEMPPARIT

blaa alekoodi

Olen tässä järkkäillyt kevätfiiliksissä vaatekaappiani, lajitellut osaa kirppiskasaan (tuosta kippisjutusta muuten pian lisää!) ja jättänyt kaappiin vain niitä superlemppareita. Niin ja tehnyt pientä ostoslistaa, että mitä sieltä kaapista olisi kiva näin kevättä ja kesää odotellessa löytyä.

Yhdet uudet superlempparit löytyi jälleen kerran kotimaiselta Blaalta, kun heidän viime viikolla julkaistuista uutuuksistaan löytyi aivan i-h-a-n-a-t grid-leggarit ja tämä mun lempparihuppari tällä kertaa Caviar-värissä, eli tuollaisena tosi tosi tummanharmaana. Tykkään tästä asusta aivan hirmuisen paljon ja parasta tietenkin on myös se, että sekä näitä leggareita, että tuota hupparia voi helposti yhdistää myös muiden ylä- ja alaosien kanssa. Tänään oli jotenkin harmaa ja synkkä päivä, ja teki mieli puketua päästä varpaisiin tummiin sävyihin, ja tykkään kyllä tästä yhdistelmästä kovasti.

Leggareita ja hupparia löytyy Tuutilullasta, ja blogini lukijat saavat koko Tuutilullan valikoimasta -10% alen koodilla: KARKKIPURKKI10 (voimassa 15.4. asti norm.hintaisiin tuotteisiin, pl. bobles ja pallomeret).

Toisista kevään suosikkileggareista, Blaan Spring Flowers leggareista on jo osa koista myyty loppuun, joten suosittelen klikkailemaan nämäkin leggarit nopskaa ostoskoriin, kun kaikkia kokoja on vielä jäljellä!

blaa uutta naisille

blaa naiset sovituskuvia

muotiblogi 30+

Ja jos Blaan vaatteet eivät ole vielä tuttuja, niin materiaalina näissä on superlaadukas ja ihanan pehmoinen luomupuuvilla. Mitoitus on pikkuisen reilua, itse käytän yleensä kokoja XS ja S ja kaikista Blaan vaatteista mulla on käytössä XS.

Tämä Grid-kuosi oli mun mielestä kaikessa simppeliydessään aivan ihana, ja tätä päätyi myös meidän lasten vaatekaappeihin. Näistä saakin aika hauskoja samisteluasuja vaikka isommallekin sisaruskatraalle, sillä tuosta Grid-kuosista löytyy tosi paljon erilaisia vaatteita. Kaikki uutuudet voi kurkata täältä.

Ai niin, naisillekin samasta kuosista löytyy muutakin, mm. mekkoja ja tuota hupparia löytyy sitten punaisella ruutukuosilla. Sellainen lyhythihainen Kalla-mekko, joka on muuten aivan uusi malli, mun on vielä aivan pakko saada kesäksi tässä mustassa ruutukuosissa, se on nimittäin aivan tosi ihana myös!

Ja sitten vielä pienet herkkulakkokuulumiset. Pari päivää sitten alkanut sokerittomuuselämä on sujunut hyvin (paria limsahairahdusta lukuunottamatta) ja viikonloppuna on tulossa vinkkejä kivoihin karkinkorvikkeisiin. Taidan nimittäin olla koukussa taas johonkin herkkuun, mutta tällä kertaa onneksi terveellisempään vaihtoehtoon, hah!

blaa ale

Mitäs tykkäsitte asusta?