VIILEÄN JUHANNUSSÄÄN ASU JA -20% ALEKOODI

juhannus asu

Kun koko alkukesä on ollut ihanan aurinkoista ja lämmintä, on ihan kivakin saada välillä näitä viileitäkin päiviä, jolloin voi penkoa vaatekaapista esiin muutakin, kuin niitä kesähepeneitä.

Eilen varustauduin Koiramäen juhannukseen merinovillaneuleella ja (uudella ihanalla!) takilla, mutta takki oli kyllä vähän liikaa. Merinovillaneule sen sijaan tuli oikein tarpeeseen hyytävässä juhannussäässä, ja tällä asulla tarkeni hyvin pyöriä Koiramäen juhannushulinoissa.

Olen mielestäni aika maltillinen shoppailija, hankin vaatekaappiin vaatteita harkiten ja vain sellaisia, joista oikeasti pidän. Siis niitä lempivaatteita! Mutta niinkuin moni teistä tietääkin, on mullakin heikkouteni, ja yksi niistä on takit. Että hups vaan, en millään voinut vastustaa tätä takkia* House of Brandonin uutuuksissa, sillä tämä on i-h-a-n-a!

tyyliblogi 40

Neule Makia // Housut Dr. Denim // Takki Noisy May // Kengät Adidas

House of Brandonilla onkin parhaillaan monia juttuja alessa, mutta nyt olisi kiva alekoodi tarjolla myös muutamiin uutuuksiin! Koodilla BRANDS saa nyt -20% alen brändeistä Noisy May, Vila, Vero Moda ja Only, Makia ja Superdry, eli alekoodi koskee myös tätä takkiuutuutta! Tästä väristä on osa koista jo loppu, mutta samasta takista löytyy mustana vielä hyvin kokoja.

Ja kannattaa toki kurkata muukin valikoima ja hyödyntää tuota koodia. Niin ja kannattaa kurkata myös ale-osasto, siellä näyttäisi olevan kaikkea kesävaatteista talvitakkeihin loistavin alehinnoin!

Mutta nyt me jatketaan vielä kotijuhannuksen viettoa, eli koitan saada muutamia rästihommia (kaappien järjestelyä yms) tehtyä, ja jos jaksetaan, niin lähdetään vielä pienelle metsäretkelle. Mutta ihan ekaksi lähden poimimaan takapihalta muutaman raparperinvarren ja laitan uuniin kesän sadannen raparperipiirakan!

muotiblogi 40

tyyliblogi 30+

house of brandon takki

Aurinkoista sunnuntaita!

*Saatu House of Brandonilta
Sisältää mainoslinkkejä