JOULULOMAN PIDETYIMMÄT ASUT

polarn o pyret pyjama

Sis. mainoslinkkejä

Odotan jo hirmuisesti huomenna alkavaa arkea ja niitä tuttuja arkikuvioita, vaikka tämä loma onkin ollut tosi kiva ja odotettu. Toisaalta niitä pitkiä ja hitaita loma-aamuja jään kyllä kaipaamaan, samoin kuin yömyöhään venähtäneitä Netflix-maratoneja (kun sitä Blacklist-sarjaa ei vain malta jättää yhteen jaksoon!).

Tämä loma on ollut ihanan rento! Useana päivänä ollaan haahuiltu yökkäreissä pitkään ja ollaan puettu päivävaatteet vasta puoliltapäivin, kun ollaan kiiruhdettu pulkkamäkeen. Ollaan pelailtu kotona joululahjaksi saatuja lautapelejä, välillä pakattu reppuun termarillinen kuumaa kaakaota ja lähdetty luistelemaan tai makoiltu vain peiton alla kirjan kanssa. Ollaan käyty lasten kanssa leffassa (ihan parhaita joululahjoja ovat kaikenlaiset lippulahjat, joita nyt joulun jälkeen voi käyttää!) ja suoritettu Vakoilumuseossa hurjan jännittävä (ja melko vaikea) Agenttitesti. Ollaan syöty ihan liikaa herkkuja ja mahat täynnä suklaata vannottu, että loman jälkeen napostellaan vain porkkanatikkuja ja muuta superterveellistä, hah!

Lapset saivat ennen joulua Polarn O. Pyretin superpehmoiset luomupuuvillaiset pyjamat* (-50% nyt!!) ja ihanat ohuet ja lämpöiset villasukat* ja niistä tuli heti ihan lempparit, joita ei maltettaisi antaa edes pesuun välillä. Nämä pyjamat ovat varmasti olleet tämän joululoman pidetyimmät asut!

polarn o pyret ale

pop ale

polarn o pyret

Polarn O. Pyretillä on tällä hetkellä aivan loistavat alet käynnissä ja lisäksi Outlet -osiosta löytyy ihan huikeita tarjouksia! Esim. toppaa löytyy jopa -70% alella!

Nämä lasten hauskat pyjamat löytyvät myös alesta ja ovat tällä hetkellä puoleen hintaan. Kannattaa kurkata tuo ale muutenkin, sillä sieltä voi tehdä nyt tosi hyviä löytöjä edulliseen hintaan.

polarn o pyret

pop lastenvaatteet

polarn o pyret

Mukavaa alkavaa viikkoa!

*Polarn O. Pyret tuotteet saatu