VUOSI 2021, LUPAAN JA VANNON…

Täten lupaan ja vannon, että en tee tänäkään vuonna yhtään uuden vuoden lupausta! Voisin tietenkin luvata vaikka liikkua enemmän, syödä terveellisemmin, vältellä sokeria (aargh, miten vaikeaa!) ja olla kaikin puolin parempi minä.

Lupausten sijaan päätin pysytellä aivan samanlaisena kuin ennenkin ja miettiä missä olen jo hyvä.

Olen hyvä…

Sietämään epävarmuutta. Olen onnistunut järjestämään mulle työt, jotka ovat pelkkää epävarmuutta. Ja silti rakastan mun töitä! Päivystysperhetyössä kukaan ei (sijoituksen alkuvaiheessa) osaa kertoa kauan lapset tulevat meillä asumaan, eikä päivystäessä kukaan osaa kertoa koska seuraavan kerran meille sijoitetaan lapsia. Myös yrittäminen on epävarmuutta täynnä.

Ajattelemaan optimistisesti. Vaikka tämä on kyllä joskus vähän rasittavaakin. Usein luulen monet asiat helpommiksi kuin ne ovatkaan, koska ajattelen kaikesta niin OPTIMISTISESTI. Aargh! Ehkä sittenkin lupaan ja vannon, että yritän olla pessimistisempi. En lupaa, koska en osaa olla!

Syömään suklaata paljon ilman, että mun tulee huono olo. Taito kai tämäkin?

Sietämään pieniä sotkuja. Tässä olen oikeasti TODELLA hyvä. Olen hyvä totuttamaan silmäni niille rojukasoille, jotka salakavalasti valtaavat keittiön tasot. En oikeastaan edes näe niitä enää!

Tekemään useita asioita samaan aikaan. Osaan esimerkiksi selata kännykkää lähes kaiken muun tekemisen lomassa. LUPAAN JA VANNON, että lopetan tämän. (Olen kuitenkin luvannut ja vannonut jo aikaa sitten, etten vilkuile kännykkää lasten aikana ja tässä olen hyvä. Huh.)

Suoristamaan hiukseni (koska tää on oikeasti helppoa ja ihanan nopeaa). Sen sijaan kihartamista en tajua ollenkaan ja kärsivällisyyteni on pyöreä nolla, mitä tulee hiusten laittoon (mutta ei mietitä sitä nyt).

Olemaan onnellinen. Ja tää on oikeasti hyvä ja tärkeä taito. Osaan nähdä asioissa parhaat puolet, enkä jää murehtimaan sellaisia asioita, joihin en itse voi vaikuttaa.

Keksimään hauskaa tekemistä (eli toisinaan olen aika huono sietämään tylsyyttä).

Rakastamaan lapsiani. Ja myös kertomaan sen heille.

Lukemaan samaa lausetta uudelleen ja uudelleen, kun kuopus pyytää toistamaan kuulemaansa hassua lausetta kirjasta (tämän lapsi on oppinut äänikirjoista, joita kelaa uudelleen ja uudelleen kuullessaan jotain hassua).

Katselemaan joulukuusta marraskuusta tammikuuhun (no tänään se saa lähteä!).

Innostumaan asioista! Ja haaveilemaan! Nää on kans hyviä taitoja, jotka tekevät mun mielestä elämästä paljon hauskempaa!

Niinpä. Mitäpä sitä edes lupaamaan ja vannomaan yhtään mitään kun on jo näin hyvä monessa asiassa!

karkkipurkki blogi

Ps. Nyt *Elloksella -30% LISÄALE Ellos-valikoiman aletuotteisiin ja -20% LISÄALE alennettuihin merkkituotteisiin!

*Alen löydät täältä ja alekoodi on 435701

*mainoslinkki

Ootko sä tehnyt uuden vuoden lupauksia?