KESÄN IHANIMMAT ALETÄRPIT!

Kaupallinen yhteistyö: Ellos

Yhtä varmasti kuin hyttyset ja herneet kuuluvat Suomen kesään, ovat myös kesän alennusmyynnit täällä! Tämän kesän uutuuksia löytyy nyt monista kaupoista huikeilla aleprosenteilla ja näin on myös Elloksella. Lisäksi Ellos-valikoiman aletuotteista saa -30% LISÄALEN koodilla: 435722! Nyt on siis loistava hetki täydentää omaa kesävaatekaappia, ennakoida lapsille vaatetta syksyyn (tai toki tähän kesäänkin) tai hankkia vaikka uudet petivaatteet (jos sellaisille on tarvetta) alennusmyynnistä. Ylipäätään siis kaikkea, mitä on ollut tarkoitus hankkia voi saada nyt mukavilla alehinnoilla!

Alle keräilin omia lemppareitani ja kaikki ALE-tuotteet löydät täältä.

ellos ale

1 Keltainen paita // 2. Musta mekko // 3. Tyynynpäällinen pellavaa // 4. Neulepusero // 5. Toppi // 6. Culottes-housut // 7. T-paita kauluksella // 8. Beige mekko // 9. Harmaa rento neule // 10. Musta lyhyt mekko

1 Tämä keltainen lyhythihainen paita oli mun mielestä jotenkin todella suloinen! Pukisin tämän farkkujen tai mustien culottes-housujen kanssa.

2. Tämä musta mekkokin on söpö! Taidan tykätä vain söpöistä vaatteista!

3. Elloksella on aivan valtavasti sisustustuotteita hyvässä alessa, enkä niitä nyt tällä kertaa poiminut, joten tuon suloisen värisen pellavaisen tyynynpäällisen lisäksi kannattaa tosiaan kurkata koko kodinosasto läpi.

4. Rakastan valkoisen pitsin ja farkkujen komboa kesäisin! Onpa kaunis tämä pitsineulospusero.

5. Tämän kesän hittisävy, kaunis laventeli on hurmannut mutkin. Tämä toppi röyhelökauluksella on kyllä tosi ihana.

6. Mustat culottesit toimii aina! Näihin voisi yhdistää vaikka tuon keltaisen lyhythihaisen paidan.

7. Kaunis laventelin värinen paita suloisilla kauluksilla.

8. Toinen kesähitti on hauskat rimpsuhelmat! Tätä beigeä mekkoa olen ihastellut aikaisemminkin.

9. Viileisiin kesäiltoihin (ja toki myöhemmin myös syksyyn) ihanan rento harmaa neule. Tätä löytyy useassa muussakin värissä.

10. Tämän mustan puuvillaisen minimekon juju on hauskassa kauluksessa.

Sellaisia poimintoja tällä kertaa ja koko runsaan ALE-valikoiman voit kurkata täältä. Ja muistakaa hyödyntää myös lisäalekoodi 435722 (käy Ellos-valikoiman aletuotteisiin)!

Aurinkoisia kesäpäiviä!