Valokuvattavana

Pikkutyyppi oli varmaankin parin kuukauden ikäinen, kun bongasin netistä Piritta Lipiäisen ihastuttavia lapsikuvia. Oltiin jo suunniteltu, että käytäisiin valokuvaamossa kuvauttamassa pojasta vauvakuvia, ja samalla otettaisiin perhekuvia koko porukusta koirat mukaanlukien. Valitettavasti tuolloin oli Piritan kalenteri niin täynnä, ettei kuvausaikaa saatu ja vauvakuvat otettiin muualla, mutta päätin että 1-vuotis kuvaukseen varaan ajan Piritalle.

Aivan ihania kuvia me saatiinkin, ja otettiinpa samalla muutama kuva jossa äiti ja isseekin oli mukana. Ja vitsit miten ihanaa rekvisiittaa oli tuola tehtaalla jossa kuvaus suoritettiin, ja sitä rekvisiittaa oli paljon!
Kuvus kesti tunnin, ja siinä ajassa ehdittiin ottamaan todella monipuolisesti kuvia erimoisilla rekvisiitoilla, ja vaatteitakin ehdittiin vaihdella. Tässä muutama kuvamaistiainen ;)

Kun huomasin Facebookissa, että Piritta aikoo järjestää joulukorttikuvausviikonlopun, niin salamana varasin meille ajan :) Nämä kuvat otetaan nopeammalla temmolla, kuvausaikaa on vain vartti, mutta uskon että siinä ajassa saadaan kyllä aivan mahtavat kuvat. Huomenna aamulla on meidän vuoro, enpä malttaisi odottaa kuvausta, sekä varsinkaan valmiita kuvia! :)