Vaaleanpunainen vappu

Vappu, mikä ihana tekosyy laittaa vaaleanpunaisia raitoja hiuksiin ja pinkkiä glitteriä silmämeikkiin. Siinä vaiheessa kun aloin sovitella pinkkejä farkkuja, tajusin näyttäväni kävelevältä hattaralta, joten farkut vaihtuivat mintun värisiin. 

Ehkä kokonaisuus muistutti vieläkin vähintään vaahtokarkkia, mutta onkos vappuna niin väliä?

Suunnattiin vappupäivän viettoon Tallipihalle, jossa oli lapsille suunnattua ohjelmaa. Hitti oli ehdottomasti Vappu orava, jota käytiin useampaan kertaan ihmettelemässä ja halailemassa. Välillä piti poika kaapata syliin ja kantaa muualle, että Vappu oravasta riitti halattavaa muillekin. 

Vappu oravan jälkeen hyvänä kakkosena tuli oikea heppa, jota sitäkin ihailtiin silmät pyöreinä, samalla kuiskutellen eppa, eppa.

Finlaysonin alue, jolla Tallipiha sijaitseen, on yksi mun lempparipaikosta Tampereella. Ehkäpä sen takia meidän hääkirkoksikin aikanaan valikoitui Finlaysonin kirkko, joka on ihan siinä Tallipihan vieressä.

Tallipihalla riitti arvatenkin väkeä vappupäivänä, mutta ei onneksi ihan ruuhkaksi asti.

Lähdettiin isseen toivomuksesta katsastamaan myös keskustorin vappumeininkiä, mutta sielä oli niin järkyttävä ruuhka, että käännyttiin suosiolla pois ja palattiin Tallipihalle.

Kaikki Tallipihan ihanat myymälätkin oli auki. Mun lemppari on ihana pikkuputiikki, jossa myydään viirinauhoja, kangassydämiä ja paljon muuta ihanaa söpöilytavaraa. Hmm, tulikohan nyt varmasti sanottua tarpeeksi monta kertaa ihanaa! 

Muutamia ihania juttuja samaisesta putiikista löytyy meiltä kotoakin :)

Muuten oltaisiin varmasti Tallipihalla kauemmankin viihdytty, mutta aivan jäätävä tuuli teki ilman tosi kylmäksi, ja makkaroiden syönnin jälkeen lähdettiinkin etsimään lämpimämpää kahvittelupaikkaa.

Kahville päätettiin poiketa kotimatkalla Vaihmalan hoviin, joka sekin on yksi lempparipaikkoja. Sielä juhlittiin meidän häät ja pojan ristiäiset, joten siksikin tärkeä paikka :)

Kahvien jälkeen kurkattiin vielä Vaihmalan Hovin putiikkiin, jossa tulee aina se pakko saada jotain fiilis. Sielä myydään mm. Riviera Maisonia, Lexingtonia ja muuta ihanaa. 

Varsinkin se Riviera Maison osasto houkuttaa, eikä ilman ostoksia selvitty tälläkään kertaa…

Kun ajoissa lähtee liikenteeseen, niin ajoissa selviää kotiinkin. Päikkäriaikaan oltiin jo kotosalla koiria lenkittämässä. Meidän oma Vappu täytti tänään 11 vuotta, joten oikein tuplajuhlaa oli meillä!

Semmoista vappua meillä, mitenkäs teillä?