Vihaiset linnut Särkänniemessä

Viikonlopun Särkänniemen reissulla käytiin Koiramäen lisäksi sielä huvipuiston puolellakin pyörähtämässä.

Tiesittekö, että Särkänniemessä on Angry Birds puistokin?

Osa vanhoista laitteista oli tuunattu Angry Birds teemalla, en nyt niin kiinnittänyt huomiota oliko kokonaan uusiakin laitteita tuolle alueelle tuotu. 

Enemmänkin me vietettiin aikaa alueen keskeltä löytyvässä Angry Birds leikkialuella!

Leikkialueella oli tosi iso härveli isommille lapsille, jossa oli monenmoista liukumäkeä ja kiipeilysysteemiä. Pienemmille lapsille oli merkattu oma alueensa keltaisella ”lattialla”, ja sieltäkin löytyi pieni liukumäki ja pari keinutteluvempainta. Kaiholla kuitenkin katseltiin sinne isompien puolelle ;)

Ihan hauskasti Angry Birds osiokin oli toteutettu, ja tietenkin alueelta löytyi myös Angry Birds myymälä ;) Tälläkin alueella kierteli hahmoja, ainakin possu ja punainen lintu bongattiin :D

Tämä alue kun oli sielä huvipuiston puolella melko keskeisellä sijainnilla, niin kuhinaa oli aikas paljon enemmän kuin Koiramäen puolella. Silti Koiramäki oli kyllä mun suosikki! :D

Luulin muuten, että viihdytään Särkänniemessä taaperon kanssa jonkun kolme-neljä tuntia maximissaan. Lopulta me kuitenkin oltiin sielä viisi ja puoli tuntia, eli puolta tuntia vaille koko aukioloajan! 

Äkkiä se aika vaan meni. Ensin sielä Koiramäen puolella, sitten käytiin vähän kävelyllä ja poika otti päikkärit, päikkärien jälkeen syömään, siitä Angry Birds puistoon leikkimään, ja pikaisen Koiramäkiuusintakierroksen jälkeen vielä katsottiin päivän viimeinen Delfiiniesitys, ennen kuin lähdettiin kotiin. Delfinaarioon mennessäkin olin varautunut, että sielä jaksetaan istua kymmenisen minuuttia, mutta niin vain taapero jaksoi katsoa koko puolituntisen esityksen tyytyväisenä :) 

En nyt lopulta tiedä kuitenkaan kumpi oli enemmän taaperon mieleen, ne delfiinit temppuineen, vai se, että sielä taputettiin joka välissä! :D