Ostettiin farkkushortsit, myydään farkkushortsit!

Olen odotellut Villervallan farkkushortseja saapuvaksi kauppoihin, kunnes bongasin viikonloppuna KappAhlissa nämä kuvissa näkyvät pöksyt. Ajattelin, että nämä saavat nyt kelvata (Ja oikein kivathan nämä kyllä ovatkin!), jos vaikka niitä Villervalloja ei tulisikaan ollenkaan.

Ja arvatkaas mitä! Tätä postausta kirjoittaessa huomasin Skidin Facebookissa, että NYT ne farkkushortsit ovat saapuneet! :D

No, meille riittänee nyt tämä pari farkkushortseja tälle kesälle, mutta semmoinen Villervallan farkkulakki kotiutuu varmasti meillekin, niitä kun olen odotellut myös.

Tässä postauksessa näkyvät farkkushortsithan ostettiin jo keväällä Name It:stä, mutta kuten jo tuolloin kirjoittelin, ne ovat auttamattomasti liian isot vyötäröltä…

Uusissa housuissa meillä ensimmäisenä kiristetään ne usein vyötärön sisältä löytyvät kuminauhasysteemit, mutta näissä ei niitä ollutkaan.

Shortseissa on joustava kuminauhavyötärö, ja edessä solmittavat nauhat, joilla ei kuitenkaan saa säädettyä vyötäröä yhtään pienemmäksi. Kokeilin niitä nyt uudelleen pojalle, eikä toivoakaan että ne jalassa pysyisivät. Koska löydettiin meille sopivammat, niin Name It:n pöksyt joutavat meiltä eteenpäin!

Shortsit ovat kokoa 92cm, (Näitä oli ainakin viikonloppuna edelleen Ideaparkin liikkeessä myynnissä) käyttämättömät, mutta laput on irroitettu. Soviteltu vain kertaalleen oston jälkeen, jolloin postauksen kuvatkin on kuvattu. Kuva shortseista löytyy vaikka täältä.

Hp 10e + postarit

Jos kiinnostuit, niin lähetä sähköpostia karkkipurkkiblogi at gmail.com

Ihanaa torstaita, sehän on pian taas viikonloppu!