Kesäkuun eka

Issee lähti tänään ihan vapaaehtoisesti meidän kanssa mettälenkille! Kivaa, ei nimittäin ole mikään isseen suosikkiharrastus koirien kanssa metsälenkkeily ;)

On se vaan kiva hurauttaa autolla metsään ja päästää koiralauma kirmaamaan. Vähän toista, kuin köpötellä kadunvarsilla hihnat solmussa.

Ja jos itse pidän metsälenkeistä, niin kylläpä nuo karvaiset kaveritkin sinne mielellään lähtee. Muunmuassa tuo alla näkyvä Vieno the mutamagneetti. Tuo koira kyllä haistaa vesi- ja mutalätäköt vaikka mistä kivenkolosta… 

Se myös rrrrakastaa uimista, joten ihan huippua kun ensi viikolla päästään vihdoin järveen!  (Koko koiralaumalla on maanantaina trimmi, eikä sitä ennen saa käydä pesulla pariin viikkoon, joten siitä syystä on uintikauden korkkaus saanut odottaa :) )

Tämä pikkumies ei enää koko lenkkiä repussa viihdy, vaan koiria pitää tietenkin päästä taluttamaan!

Lauantai-illan jatkoja! :)