Hitit vaihtuu

Jos vielä viikko sitten kova hitti oli ajella isseen kyydissä päältäajettavalla ruohonleikkurilla, on tällä viikolla kuuminta hottia ollut istua kottikärryjen kyytissä. Eikä tietenkään paikallaan olevien, vaan näissä moottorina toimii äiti… 

Läträysleikkien lomassa voi toki mehupaussinkin pitää kottikärryissä ;)

Kuvissa muuten on päällä uusi uv-asu, tämä päällä on viime päivät läträilty kotipihassa.

Niin mahtavia rantakelejä kun on ollutkin, ei me olla vieläkään ehditty biitsille asti! 

Se on vaan niin helppoa olla omalla pihalla, ei tarvitse kuin astua ovesta ulos ja on jo perillä, ja samalla saa koiralaumakin loikoilla pihan varjoisilla paikoilla :) 

Kotipihassa on pulikointialtaan virkaa toimittanut ihan tavallinen pieni kylpyamme, täytyisi käydä katsomassa jotain pikkuista puhallettavaa allasta, jossa olisi vähän enemmän tilaa touhuta. Vaikka hyvin on hauskuutta riittänyt tämänkin kanssa :)

Mukavaa tiistai-iltaa!