Pyöräretki

Tänään kaivettiin fillarit varaston perukoilta kesäkäyttöön, vihdoinkin! 

Ihan ekaa kertaa pääsi taapero pyörän kyytiin. Pakattiin vähän croisantteja ja mehua reppuun ja ajateltiin polkaista lähirantsulle eväitä syömään, mutta päädyttiinkin naapurikylään pullalle, hups! :D

Matkan varrella, sinne rantsuun siis, kuultiin että naapurikylässä olisi markkinat. Suunnaksi otettiinkin sitten vajaa kymmenen kilsaa kohti etelää ja poljettiin kohti markkinahumua.

Veikko kyllä nautti kyydistä ihan täysillä, ainoastaan piinallisen pitkässä ylämäessä kun äitin vauhti alkoi hyytymään, alettiin takaa kiukkuisasti hoputtaa tahtia… Vauhdikasta menoa sen olla pitää! ;)

Markkinoilta ostettiin pussillinen metrilakua mukaan, ja polkaistiin paluumatkalla vielä sen rantsun kautta. 

Viltin päällä istuskeltiin pienen huilitauon verran, kunnes lähdettiin kotia kohti.

Vajaa 20 kilometriä, markkinoita, rantataukoa, ja tasan kolme tuntia aikaa, takasivat kyllä nopean nukahtamisen päikkäreille kun kotiin päästiin ;)

Vitsit, tää kesä on vaan niin ihanaa!

Päällä itselläni keskiviikkona tilattu Halinalle teeppari. Keskiviikkona tein tilauksen, ja perjantaina oli paketti noudettavissa! Koska kärsivällisyys ei ole varsinaisesti vahvimpia luonteenpiirteitäni, arvostan kyllä kovasti nopeaa toimitusta :)

Ja siitä teepparista, tää on iiiihana! Tämähän oli Benettonin lastenvaatteista, mutta 160cm oli itselleni justiin hyvä. (On muuten tosi kivan mallinen, aika kapea ja pitkä, monet lastenvaatteet kun meinaa olla lyhyitä ja leveitä malliltaan.) Tämä koko vaan loppui jo silloin keskiviikkona, mutta pienempiä näyttäisi olevan edelleen :) Ja koko nettikaupan valikoimahan on tosiaan vielä huomiseen asti -30%. (Siitä lisää tässä postauksessa)

Kivaa lauantaita!