Villervallassa fillaroimassa

Veikko halusi lähteä pyöräilemään heti aamusta, ja mikäs siinä, pyöräily on oikein mukavaa ja leppoisaa ajan vietettä. Lapsi viihtyy kyydissä nauttien vauhdin hurmasta, eikä äiti voisi enää pajon helpommalla päästä, joten tokihan me lähdettiin!

Taas me mätsäiltiin farkuissa ja melkein samanvärisissä huppareissa.
Veikolla kuvassa istuimen takaa pilkottaa Villervallan raitapusakka jonka tilasin Skidin alesta. Skidissä on Villervallan kaikki eko-raitatuotteet -30% alessa! Tekisi mieli tilata vielä semmoinen raitahaalari syksyksi ja talveksi kotivaatteeksi.

Mulla puolestaan on ihan perus yksivärinen pitkä huppari Stadiumilta. Nuo Stadiumin hupparit on vaan ihan parhaita! Näitä on aina tosi monessa värissä saatavana, eikä hintakaan ole kuin kolmekymppiä. Viime viikolla bongasin näitä Stadiumilla puoleen hintaan, joten kannattaa käydä kurkkaamassa jos etsii ihan perushupparia :)

Vaikka lapsella oli pyörän kyydissä ihan huippukivaa tälläkin kertaa, niin aivan putkeen ei meidän fillaroinnit tänään menneet… Meidän piti ensin polkaista reilun kilsan päähän hakemaan kaupasta vähän taukojuomaa evääksi, ja siitä sitten veivata eväsjuomien kanssa vaikka rantsuun pitämään taukoa.
Mutta kaupan edessä huomasin,

A) Miten ihmeessä voi käyttää polkupyörän lukkoa, kun lastenistuin on lukon edessä? Ei vissiin mitenkään… Koska en halunnut ottaa riskiä, että ihana vaaleanpunainen unelmani mallia mummo olisi joutunut kauppareissun aikana voron kynsiin, jätettiin eväät hakematta.

B) Kaupan edessä viimeistään huomattiin, että ilma on ihan jäätävän kylmä! Ei ihan ollutkaan hupparikeli niinkuin luulin… Nokka siis kohti kotia ja vaatekaappia.

Uusi yritys… Päälle käytiin heittämässä Villervallan takki, eikä pipo ja hanskatkaan olleet yhtään liikaa. Ihan ei samaa paria olevia hanskoja äkkiseltään löytynyt, mutta ei kai se nyt ole niin justiinsa… ;)

Hei, tällä viikolla on juhannus, ja mä olisin ollut valmis hakemaan toppatakin varastosta! Tyydyin kuitenkin ohuempaan takkiin, sekä neulepantaan… Melko kesäistä sekin :D

Lopulta kun päästiin uudelleen liikenteeseen, alkoi sataa… Eihän meitä pieni tihkusade pysäyttäynyt, mutta sateen vaan yltyessä päätettiin kääntyä kotiin.
Taukojuomat juotiin sitten lopulta oman kodin lämmössä, boonuksena saatiin vielä syödä viikonloppuna leivottua ihanaa manteliraparperipiirakkaa! Voisinkin nakutella ohjeen tänne joku päivä :)


Kivaa alkanutta viikkoa!