Hyvinkään asuntomessuilla

Heinäkuinen lauantairuuhka juuri auenneilla asuntomessuilla, sekä jokseenkin vilkasliikkeinen parivuotias vailla rattaita. Ei ehkä mikään toiveyhtälö, mutta tulipahan käytyä ;)

Rattaiden arveltiin olevan vain tiellä, eihän niitä taloihin voi tietenkään sisään ottaa. Ja ihan hyvin lapsi jaksoikin kävellä (lue: juosta sata lasissa), ja hyvin sai itsekin hyötyliikuntaa perässä hölkätessä…

Mitä nyt vähän pisti pikkuista kiukuttamaan, kun kohteissa sisällä olisi pitänyt pitää kädestä kiinni!

Talot eivät varsinaisesti meitä kiinnostaneet, mutta niitä sisusturatkaisuja on aina kiva käydä katsomassa. Tosin romanttisen sisustustyylin ystävänä niitä oman näköisiä sisustuksia näissä messukohteissa on yleensä vähemmän, mutta aina sieltä joitain ideoita voi bongailla!

Ja tosiaan, se lauantairuuhka… Moneen taloon sai vyöryä sisään massan mukana, joten kamera ei juurikaan laulanut tällä reissulla. 

Jokunen kuva muistikortille kuitenkin jäi, tässä niistä muutama.

Löytyihän sieltä lopulta mieluinen kohde Veikollekin, alueen hieno leikkipuisto :D

Tuo Skip Hopin valjasreppu on ollut kyllä tosi kätsä!

Talutushihna on pikalukolla repussa kiinni, joten sen voi ottaa halutessaan kokonaan irti, ja silloin reppu toimii ihan tavallisena reppuna. Talutushihna on ollut käytössä parilla ulkomaanmatkalla, Suomessa ei olla sitä yleensä pidetty repussa kiinni, mutta ajattelin että nyt ruuhkaisessa paikassa siitä voisi olla hyötyä.

Jossain vaiheessa hihna otettiinkin käyttöön, kun vauhtia alkoi olla enemmän kuin pienellä tiikerillä, mutta siinä vaiheessa pienet jalat muuttuivat spagetiksi ja kävelykyky katosi kokonaan… ;)

Näppärästi repussa kulkeutuu lapsen omat eväsjuomat, pari vaihtovaippaa ja tietenkin jokin itse mukaan pakattu lelu. Tällä kertaa se oli uusi pankista saatu pingviinisäästölipas… ;)

Tuo on kyllä sellainen reppu, mikä saa paitsi hymyn ihmisten huulille, myös lähes joka kerta kommentteja kuinka hauska se on :)

(Skip Hopiakin muuten saa Minimintiltä, josta tämän viikon loppuun asti saa -15% alennuksen koodilla: KARKKI)

Oletteko käyneet asuntomessuilla, tai onko aikeissa mennä?