Alpakoita & pannukakkuja

Sunnuntaina käytiin samaisella näkötornireissulla myös ihan siinä lähistöllä Metsänkylän Navetassa. Tai niitä navettoja on useampiakin, tien molemmin puolin.

Aivan mahtava aarreaitta kaikille vanhaa taloa kunnostaville!

Navetat täynnä jos jonkinmoista tavaraa, kaikkea vanhoista ikkunoista lattialankkuihin, vanhoja nauloja, takorautasaranoita, vanhasta pellistä tehtyjä peltikylttejä…

Niin ja myytiin sielä rakennusjuttujen lisäksi myös omien alpakoiden villalankaakin :)

Itse kävin vain yhdessä navetassa, ja livistettiin Veikolle mieluisampaan kohteeseen (niitä alpakoita katsomaan…) kun issee jäi vielä tutkimaan muita navettoja.

Paikasta löytyi myös aivan ihana ja idyllinen kahvila.

Kaikilla näytti olevan lautasella pannukakut kera hillon ja kermavaahdon, joten me tietty otettiin samanmoiset. Ja veikolle jätskiä ;)

Sen verran suosittu näytti tuo kahvila olevan, että jouduttiin hetken aikaa jonotella pihalla, kunnes päästiin sisälle tekemään tilausta! Tosin kahvila, kuten navettakin, ovat ainoastaan sunnuntaisin avoinna, joten sekin varmaan osaltaan selittää tuon ihmismäärän.

Kahvilan pihassa oli hauska puumaja, josta löytyi mieluisia kokkausleluja. Leikit vaan meni taaperon mielestä ihan pilalle, kun joku toinenkin lapsi tuli samoilla astioilla leikkimään… Siinä vaiheessa kun astiat huitaistiin mieltä osoittaen majan lattialle, siirryttiin me muihin juttuihin…

Jos vaan sattuu noilla main liikkumaan, niin kannattaa kyllä käydä ihmettelemässä! 

Me ajellaan tuonne kyllä varmasti joskus toistekin, ihan jo pelkästään sen ihanan kahvilan takia :)