Ne Porvoon ostokset ja vähän kuulumisia

Kuten mainitsinkin, meidän Porvoon ostokset ei olleet mitkään suuren suuret, mutta sitäkin söpömmät ;)

Veikko löysi heti ensimmäisenä päivänä itselleen puisen täytekakun aivan ihanasta lelukaupasta, Riimikosta. Riimikossa oli kyllä katseltavaa pitemmäksikin aikaa, ihania vanhanaikaisia leluja, metallisia polkuautoja, suloisia nukkekoteja, hauskoja myyräleluja ja ja ja… :D

Seuraavana päivänä ennen kotiinlähtöä poikettiin vielä uudelleenkin lelukauppaan, ja mukaan lähti vielä puinen pizza kera pizzaleikkurin, sekä huuliharppu joka nyt ei näihin kuviin tullutkaan :)

Kyllä nyt on kelvannut taas tehdä herkkukattauksia ;)

Melkeimpä jokainen aamu onkin aloitettu kakun tai pizzan leikkuulla.

Kakku- ja pizzapaloissa on pikkuiset tarrat pitämässä paloja kiinni toisissaan, joten ihan ”oikeasti” saa paloja leikata toisistaan irti.

Niin ja on se huuliharppukin ollut käytössä. Isseellä… :D Sitä nimittäin kiikutetaan isseelle soitettavaksi kun itse ei vielä oikein osata… ;)

Omat söpöliiniostokset on keittiöosastolle, löysin muutaman hauskan ja ihanan värisen kannun, sekä metallilankakorin vaikka sämpylöille tms. Niin ja löytyihän sieltä tuommoinen ”Little prince” kylttikin Veikon huoneeseen.

Näiden lisäksi löytyi myös ihania paperipillejä ja hauskoja vintagetyylisiä servettejä.

Kaikkea ihanaahan niissä pikkuputiikeisssa olisi ollut, mutta tämmöiset ostokset tehtiin nyt tällä kertaa :)

Mulla on ollut viime päivät ihan kiirekiirekiire…

Säkillinen (kyllä!) PdL alevaatteitakin odottaisi kuvausta, katsotaan ehdinkö jossain välissä!

Ja ihania ihania juttuja on odoteltavissa postisedän kyydissä jollekin päivälle, niistä kyllä sitten kunnon kuvia tulossa! :D

Huomenna me lähdetään pikareissulle Hesaan, TAAS tänne :D

Nyt on tapetteja mallailtu ja gooleteltu lisää, mutta kyllä ne parhaat vaan löytyy näistä mitä jo aikaisemmin valkkasin kollaaseihin.

Nyt ei enää katsella, vaan lähdetään niitä ostamaan, joten sisustusjuttua tulossa kunhan se kiirekiirekiire vähän hellittää, ja niitä tapetteja on saatu ihan seinälle asti ;)

Piti ihan miettiä, mikähän päivä tänään on… Mutta tosi kivaa torstain jatkoa! ;D