Uusi vitriini muutti meille!

Jokin aika sitten pähkäilyssä ollut vitriiniasia on nyt saatu päätökseen! :D

Niin siinä kävi, että päädyttiin vitriiniin, jota ollaan käyty katsomassa ainakin sata kertaa ;)

Ei siis mikään heräteostos ainakaan! :D

Meillä ei vanhan kodin olkkariin mahtunut isoja kalusteita sohvien lisäksi, joten nyt meillä oli ihan tarvetta tämmöiselle vitriinille. Ja senkille. Ja koska tähän sarjaan löytyi myös senkki, joka sekin oli niiin ihana, oli valinta aika ilmeinen.

Ja kyllähän nää sopii tänne meidän kotiinkin. Ihan niinkuin nämä olisi aina meillä olleet! Hyvä ostos siis :)

Senkkikin on juuri sopivan kokoinen meille, nyt siihen on laskettu telkku päälle, mutta se jatkaa siitä matkaa sitten aikanaan, kun saadaan tavarat sijoiteltua omille pysyville paikoilleen.

Käväistiin taas lauantaina Ikeassa, ja matto-osastoa ohittaessa bongasin jotain ihanaa…

Pinkki karvamatto! Niin ihanan överi :D 

Halusin maton heti uuteen työhuoneeseeni ja se pakattiin samantien ostoskoriin. Ilmiselvä heräteostos siis… ;)

Huonekaluissa suosin pitkäikäisiä hankintoja, onhan meidän nyt uudelleen verhoillut sohvatkin olleet meillä jo kahdeksan vuotta, ja vielä näiden vuosienkin jälkeen saivat verhoilijalta kehuja miten hyvässä kunnossa runko ja jousitus edelleen on! Ja nyt uudella kankaalla menevät varmasti taas vuosia eteenpäin. Sohvissa en oikein usko, että Ikean vastaavat pärjäävät kotimaiselle valmistukselle kestossaan… Matot meillä taas ovat melkoista kulutustavaraa, lapsiperhe neljällä koiralle vahvistettuna pistää matot aikas koville. Nämä Ikean muutaman kympin matot ovatkin ihan parhaita meille!

Kotona ajattelin, että pinkki matto voitaisiin laittaa viikonlopun ajaksi olohuoneeseen, sillä meidän ”sisustus” on tällä hetkellä melko karu, verhojen, mattojen ja taulujen loistaessa vielä poissaolollaan.

Jo sunnuntai-iltana aloin miettimään, että tuo ihanan överi pinkki matto olisikin oikeastaan aikas kiva sinne olkkariin, ihan pysyvästi! Harmi vaan, että se on aika pieni kooltaan olkkarin matoksi, eikä niitä näytä olevan Ikeassa isompaakaan kokoa. 

Meillä on aika neutraalin värinen yleisilme olkkarissa, valkoista ja beigeä, kahdella seinällä väriä tuomassa ihana Laura Ashleyn tapetti sävyssä ”Duck Egg”. Verhot tulee olemaan myös beiget tai ruskeat, sohville olisi hakusessa muutamia vaaleanpunaisia koristetyynyjä.

Kyllähän tuommoinen karkki mattona olisi aika kiva lisä meidän olkkariin :))

Kivat illan jatkot! :)