Unelmalomasta totta!

Jee! Lentoliput varattu, ja vihdoinkin se paljon odotettu loma tiedossa!
* ja tähän väliin voi kuvitella ilotulitusta, kärrynpyöriä ja muita juhlallisuuksia *

Eikä mikä tahansa loma, vaan niin kovasti odotettu matka jenkkilään, Orlandoon.

Tammikuussa lennetään Lontoon ja Chicagon kautta Orlandoon, ja toivotaan tietty kovasti, että Chicagossa oleva reilun kolmen tunnin vaihtoaika riittää, eikä lennot ole myöhässä :D

Mukaan lähtee myös Veikon N ja P kummit, joiden kanssa ollaan reissattu paljon ennenkin, joten matkaseurakin on ihan parasta! 

Pari viikkoa aikaa nähdä ja kokea niitä asioita, joista ollaan jo pitkään haaveiltu.

Tärkeimpänä Disney World, sekä The Wizarding World of Harry Potter :D

Ja kyllä mä vähän shoppailujuttujakin odotan…

Miehet haluaa lähteä Tampa Bayhin kalaan, ja jokin pelikin niillä oli kiikarissa käydä katsomassa.

Pariisin Disneylandissa käyneenä täytyy sanoa, että nuo isot teemapuistot on kyllä enemmänkin isommille lapsille ja aikuisille suunnattuja, mutta varmasti parivuotiaalle lapsellekin reissusta tulee kiva, ja toki lapsen ehdoilla mennään :)

Nyt kun lennot on hommattu, saakin alkaa tutkimaan majoitushommia ja autonvuokrausta. Ja selvitellä saako vuokraamosta myös lapselle turvaistuimen, vai tulisiko se ottaa mukaan jo Suomesta… (Kellään kokemusta…?) Viimeksi kun ollaan vuokrattu autoa ulkomailla, oli vauva vielä mahassa! :D

Veikko on lentänyt aikaisemmin lyhyitä, max 3 tunnin lentoja, ja lennot on aina sujuneet tosi hyvin. Nyt kuitenkin vähän jänskättää tuo pitkä matka, joten hyvin täytyy valmistautua ja keksiä paljon tekemistä matkaan! Ja toivoa, että untakin riittäisi osalle lennoista ;)

Onkos lukijoiden joukossa samalla seudulla reissanneita, joko lasten kanssa tai ilman? 

Olisi kiva kuulla vinkkejä!

Kuvat täältä