Apina selkään

Nyt kun kerhoa on takana kolmisen viikkoa, niin eikös ole jo aika hankkia uusi reppu… Ei vaan, meillä tosiaan oli uudelle kerhorepulle tarvetta, sillä Skip Hopin ihana pöllövaljasreppu oli auttamattomasti liian pieni kerhorepuksi. Sinne sai juuri ja juuri ängettyä eväsrasian ja mehujehun lisäksi ohuen vaihtopaidan, kun oikein kääri pienelle rullalle ;) Kerhotossut kulkeutuivat äitin taskussa, ja oman kirjan päiväksi viety kirja sujautettiin lähtiessä kainaloon.

Aikanaan sitä valjasreppua ostaessa, oli pöllö ilmiselvä valinta, mutta hauska apinakin jäi silloin mieleen. Niinpä en pistänyt ollenkaan pahaksi, että sain nyt syyn sen meille tilata. 

Kokoero valjasrepun ja kerhorepun välillä on kyllä huima, uuteen reppuun menee kevyesti vaikka collegeasu vaihtovaatteiksi evästarvikkeiden ja tossujen lisäksi. Ja toki sinne kirjakin mahtuu, jos niitä oman kirjan päiviä on toistekin :)

Ainut pieni miinus tässä uudessa repussa on. Tässä ei ole olkahihnoissa samanlaista klipsiä kuin valjasrepussa, eli semmoista millä nuo olkahihnat ”lukitaan” edestä kiinni toisiinsa.

Valjasrepussa se on tietty oleellinen ominaisuus, että reppu pysyy selässä vaikka talutushihna kiristyisi, mutta kätevä se olisi tässä isommassakin repussa ollut, varsinkin kun pikkuisella kantajalla ne olkahihnat meinaa valahtaa käsivarsille. Mutta eiköhän tuohonkin totu.

Söpö se ainakin on, vai mitä? :D

Niinkuin aikaisemmin kerroin, on kerhon aloitus sujunut oikein hyvin, ja mukavasti kerhossa on mennyt edelleen.

Kun aikaisemmin kerhotädeille heiluteltiin lähtiessä heipat, niin tällä viikolla tädit on käyty halaamassa lähtiessä…

Eiköhän siitäkin voi päätellä, että kyllä sielä kerhossa taitaa ihan kivaa olla :)

Uudelle eväsrasialle meillä ei todellakaan ollut tarvetta, mutta tällä kertaa hellyin änkkäriosastolla, ja meidän talouteen tuli ensimmäinen angry birds tavara!

Meillä on muuten tapana, että pienille ruokaostoksille mennessä Veikko saa toimia kärrymiehenä pikkuisten kärryjen kanssa, mutta isoille ostoksille mennään isoilla kärryillä, ja silloin istutaan kyydissä. Siitä kärryissä istumisesta vaan joskus joudutaan vähän neuvottelemaan, ja yleensä lahjon pojan kärryyn sillä ehdolla, että saa sitten valita kaupasta yhden pillimehun kotiin. Valinta on aina angry birds juoma :D Se siis ei ole edes mikään pillimehu, mutta väliäkö sillä, toinen on niin täpinöissään kun pääsee valkkaamaan ottaakko punainen vai keltainen lintu tällä kertaa ;)

Mutta näin pitkään me ollaan säästytty änkkäritavaroilta! Niitä ei ole meillä ennen näkynyt ihan vaan siitä syystä, että en tykkää niiden ulkonäöstä, tai oikestaan niistä kirkkaista väreistä… 

Ilmiönähän tää on ihan huippu, kerrankin jotain suomalaista josta rinta rottingilla ollaan tekemässä suurta! :D

Onneksi tuommoisen pienen änkkärifanin saa onnelliseksi näinkin pienellä ”fanituotteella”, eikä vielä olla kinuamassa esimerkiksi angry birds verhoja! :D

Ensi viikolla kerhoreppuun pakataan sitten eväät änkkärirasiassa, ja täähän on oikeastaan ihan hieno! 

Se on taas perjantai, ihanaa viikonloppua!