#Instamonth

Ajattelin soveltaa monista blogeista tuttua ”instaweekiä”, ja ottaa tavaksi koota oman instamonthin ;)

Instagramiin tulee tallennettua niitä arkipäiväisiä hetkiä, joista ei muuten tule kuvia otettua, kulkeehan kännykkä näppärästi aina mukana. Kynnys kuvata on paljon matalampi kuin ”oikealla” kameralla, tänäänkin olin asettelemassa dallaspullaa ja kahvikuppia lähemmäs toisiaan, kunnes aloin miettiä kuinka hölmöä se onkaan :D No mutta, niitä pulla- ja herkkukuvia mulla kuitenkin löytyy ;) Tänään mietinkin, että pitäisikö mun tehdä blogiin kategoria ”päivän pulla”, siinä missä muut bloggaa päivän asuistaan :D

Instagramista meidät löytää nimimerkillä @annikakarkkipurkki tervetuloa mukaan sinnekin!

SYYSKUU 2013

 1. Herkkuhetki Metsänkylän navetalla 2. Kaksivuotiaan eka jalkapallo! 3. Paketin sisältö taisi jäädä toissijaiseksi, kun laatikosta askarreltiin maja 4. Topi-paapan iltanokoset 5. Käytiin ostamassa ensimmäinen yhdeksän palan palapeli, ja sitä on kasattu ja purettu, kasattu ja purettu… ihan hitti ;) 6. Päivän kerhoasu ;) 7. Junaleikkejä heti aamutuimaan 8. Lounastamassa 9. Päikkärit :D

10. Lepäilyä 11. Mehuhetki UGGien kuvaussessiossa 12. Iltalenksulla koko konkkaronkka 13. Suosikkiherkku, ja pakkauksella ei ole varmasti asian kanssa mitään tekemistä… :D 14. Jalkkis vaihtuikin korikseen 15. Rankkaa puuhaa tuo pyöräily 16. Syyskuun alussa lenkkeiltiin vielä hupparilla 17. Kuva kahvista, mehusta ja pullista nro 28757 18. Koiruleiden karkkipäivä

Sinne se syyskuu meni…

Mukavaa lokakuun ekaa!