Crocseja ulkoiluttamassa (sis. alekoodin!)

Sain yhteistyön merkeissä valita Crocsilta meille kengät, eikä varmasti tämän postauksen lukeneille ole vaikea arvata mihin pariin itse päädyin! :D

Oma valintani oli siis nämä rakkautta ensisilmäyksella -nahkasaappaat. Tässä parissa yhdistyy oikeastaan kaikki mitä olin syksyn kengiltä toivonut. Saappaat, konjakinruskea väri, nahkaa, kiilakorko, sekä boonuksena vielä Crocseista tuttu mukavuus!

Nämä on muuten melko leveää malliltaan, niin jalan kuin varrenkin osalta. Itselläni ei ole mitkään maailman siroimmat pohkeet, ja näihin jää vielä varteen tilaakin. Tämä ei siis ole kovin kapeapohkeisten malli, muuten saattaa varsi jäädä liiankin väljäksi, tai makuasia tietty sekin. 

Ja sanoinko jo, että nämä ovat niiin mukavat jalassa! :D

Myös Veikolle oli valinta helppo, sillä hakusessa oli syksyn pikkupakkasiin, sekä talvea varten mukavat ulkoilukengät. 

Nämä kengät ovatkin kyllä melko monikäyttöiset, mikä on aina ihan huippua! Näitä voi nimittäin pitää jo nyt, mutta kengillä tarkenee pakkasellakin, kovilla pakkasilla varpaat pysyvät varmasti lämpiminä kun väliin sujauttaa vielä villasukan. Kenkiä voi huoleti käyttää myös loskakeleillä, sillä näistä ei kosteus kyllä ihan heti pääse lävitse. Pitävät pohjat ja kenkien keveys tekevät niistä varmasti mukavan myös taaperolle :) 

Iso plussa myös tuosta varren tarrakiinnityksestä! Kengät on helppo pukea jalkaan, sillä varren saa levitettyä tosi isoksi, ja tarrakiinnitys varmistaa, että kengät pysyvät jalassa vilkkaankin naperon matkassa! ;D

Ulkona oli niin ihana syksyinen auringonpaiste, että innostuttiin räpsimään iso läjä kuvia meidän uusista kenkuleista :D Vitsit kun tätä aurinkoista ja lämmintä syksyä vielä jatkuisi pitkään!

Jos omat Crocsit on vielä ostamatta, niin koodilla: KARKKIPURKKI10 saa tilauksesta -10% alennusta! Lisäksi toimitus on ilmainen yli 20 euron tilauksiin!

Crocsin verkkokauppaan pääset tästä :)

Mitäs piditte meidän Crocseista?


Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua!


Postaus toteutettu yhteistyössä Crocsin kanssa