BIRTHDAY-GIRL


Tulin vaan kertomaan pikamoikat, näin synttäripäivän kunniaksi! Ja katsokaas kuinka ajankohtaisen kuvankin löysin, joulutunnelmissa ollaan, varmaankin 80-luvun alkupuolella… ;)

Mulla ei oo koskaan ollut mitään ikäkriisiä, ei edes sitä kuuluisaa kolmenkympinkriisiä ;) Paitsi nyt viime aikoina…! Tiedostan kyllä, että se maaginen kolmenkympin raja on ylitetty muutamia vuosia sitten, juuri äskettäin, mutta jotenkin vaan tunnen olevani 28-vuotias… 

Mulla on 28-vuotiaan identiteetti, ja se riitelee nyt näiden nykyisten ikävuosien kanssa :D 

Mitään suurempia synttärijuhlallisuuksia ei meillä ole tänään ollut, vaan tämä(kin) päivä on kulunut lähinnä pyjamanhousuissa kotona heiluen, pientä potilasta edelleen hoitaen. Samaisesta syystä tässä postauksessa ei tämän tuoreempia kuvia nähdä ;D

Pieni potilas vaikutti aamulla jo paljon terveemmältä, eikä lämpöäkään enää ollut, mutta niin vaan sitäkin iltaan mennessä taas saatiin. Kotosalla jatketaan siis edelleen, leikkien, laulujen ja Pipsa Possu-dvd:n parissa.

Jossain vaiheessa katsottiin telkkarista muumeja youtubesta, kunnes lapsi ilmoitti haluavansa katsoa ”innua”, en millään käsittänyt mistä on kyse, mutta poika vaan jatkoi inttämistään jo vähän turhautuneena. Keksin kysyä, löytyiskö mitään lelua, mikä liittyisi ohjelmaan, että äiti ymmärtäisi mistä on kyse. Lapsi lähti riemusta kiljuen juoksemaan omaan huoneeseensa, tuoden mukanaan pingviinin. Niinpä, Pingua, miksi en heti tajunnut! :D

Onko muuten kenelläkään suositella Tampereen seudulta hyvää ripsientekijää? 

Mulla on vuoden tauko ripsistä, ja nyt päätin että tämä ankeus saa loppua, ja haluan jälleen näyttää ihmiseltä myös herättyäni, ja helpottaa muutenkin arkirutiineja ;) Kävin aikaisemmin ihan loistavalla tekijällä, jota ei näköjään enää löydykään, samoin paikka jossa kävin ripsiä edullisemmin huollattamassa, on myöskin lopettanut… Joten vinkkejä kaivattaisiin!

Paikoissa ja tekijöissä on vaan niin paljon eroja, ettei huvittaisi ihan summissa paikkaa valita… Joulua ennen en taida ehtiä ripsihommiin, mutta viimeistään vuodenvaihteen jälkeen täytyy räpsyttimet saada kuntoon :)Nyt tämä synttärityttö jatkaa irtokarkkien mussuttamista,

mukavaa iltaa teillekin! :)