MAKUUHUONE MIETINNÄSSÄ

Vihdoinkin me ollaan saatu meidän unelmien makuuhuone -projekti alkuun! Ei tosin paljon alkua pitemmälle, mutta tänään käytiin tilaamassa sänky joten siitä se lähtee.

Vielä kun saataisiin isoin päätös tehtyä, eli mitä me tehdään seinille. Yleensä saan idean helposti ja sillä mennään (ja usein vielä ollaan tyytyväisiä lopputulokseen ;) ) mutta nyt mielessä pyörii sata vaihtoehtoa. Välillä olin jo maalin kannalla, mutta taidetaan kuitenkin kallistua tapettiin, se vaan tuntuu niin paljon omemmalta vaihtoehdolta. Eikä enää tarvitse kuin päättää niistä sadasta tapettivaihtoehdosta. Heti kun väri on päätetty…

Me ollaan vuosia haaveiltu muhkeasta jenkkisängystä, ja nyt vihdoin meille sellainen tulee. Makuuhuone on melko pieni, joten paljon muuta sinne ei mahdu, yöpöydätkin haluan mahdollisimman kevyet ja lähdinkin googlettamaan löytyisikö läpinäkyviä yöpöytiä. Ja löytyihän niitä, arvatenkin Kartellilta.
Eniten miellyttäisi Jolly-pöytä (eikä yhtään haittaisi myös se, että on näistä vaihtoehdoista edullisin…) mutta sen korkeus, tai mataluus, vähän mietityttää. Pöytä on vain 40cm korkea, kun sänky on jotain 50-60cm väliltä, joten onkohan se vähän hassua jos yöpöydät ovat sänkyä matalammat…?
Small Ghost Buster on kyllä kiva vaihtoehto myös, siinä olisi tarvittava korkeuskin, mutta hintaa on tuplasti Jollyyn verrattuna.
Hauska vaihtoehto olisi myös Hayn tarjotin pöytä, sitä kun saisi myös mintunvihreänä, joka tulee olamaan makkarin yksi väreistä. Mutta Hayn pöytä on myös matala.

Kuvat: Hay, Kartell, Esta, Laura Ashley, Ferm

Tapettivaihtoehtoja on ihan liikaa, minttua, harmaata, vai jotain muuta? Ihan ensimmäisenä ihastuin Fermin mintun väriseen Half Moon tapettiin, mutta toisaalta nuo Estan ihan eri tyyliset ornamenttitapetit viehättävät myös. Nyt vaan pitäisi päättää minkä tyylinen me makkarista halutaan ja tehdä valinta! 

Alunperin ajatus värimaailmasta oli valkoinen, beige ja minttu ripauksella keltaista, ja melkein samat aatokset on vieläkin, ainoastaan beige saattaakin vaihtua harmaaseen.

Palaillaan siis asiaan kun päätöksiä on tehty ja jotain saatu aikaiseksi! :D

Ihanaa maaliskuun ensimmäistä!