Voiko parempaa kesäjälkkäriä olla, kuin suussasulava pavlova tuoreilla herkullisilla marjoilla! Näillä megahelteillä ei vaan houkuta (ainakaan kovin usein) lämmittää uunia ja paistaa marenkipohjaa tuntikaupalla…
Oivan pavlovan korvikkeen saa tehtyä kaupan valmismarengeista, kermavaahdosta ja marjoista, kasaamalla nämä tarjoilukulhoon, tai vaikkapa jokaiselle omaan pikkuiseen purkkiin tai kippoon.
Me laitettiin tänään sitruunanmakuisia marenkeja pussillinen kulhon pohjalle, päälle kuohukermasta (2dl) ja mascarponesta (rasiallinen) tehty puolikkaan limen mehulla maustettu vaahto, ja päälle ihania mansikoita ja mustikoita oikein reippaasti.
Muutama mintunlehti koristeeksi ja tarjolle, ei kun siis syömään heti!
Tämä herkku tosiaankin kannattaa lusikoida parempiin suihin samantien, marengit eivät kestä seisottamista tai sulavat muuten herkun joukkoon.