HUUDA LAPSELLE LOMAMUISTO: PENTIK

Jatketaan taas huutokauppaa uusilla upeilla kohteilla, jotka sopivat varmasti moneen kotiin ja ovat mieluisat lahjat myös pukinkonttiin pakattavaksi.

Jos et ole lukenut aikaisempia huutispostauksia, niin kerrottakoon, että hyväntekeväisyyshuutokaupan tuotto lahjoitetaan leffalippuina Hope ry:lle, ja Hope puolestaan lahjoittaa liput asiakasperheidensä lapsille ja nuorille syyslomaviikolle. Moni koululainen saa näin mahdollisuuden päästä elokuviin, ehkä elämänsä ensimmäistä kertaa.

Nämä kohteet on lahjoittanut Pentik, ja huudettavana on kaunista ja modernia Tunturi-sarjaa!

Huudettavana on kaksi erillistä kohdetta:

Kohde 1: Pentik Tunturi tarjoiluvati (arvo 38 euroa), sekä 4 kappaletta Tunturi mukia (arvo 19 euroa/ kpl). Setin arvo on 114 euroa.
”Ajattoman Tunturin katseenvangitsijana on valoisa ja herkkä koriste – se on kuin tuulen muovaama lumi tunturin huipulla.”

Kohde 2: Pentik Tunturi torkkupeitto (arvo 85 euroa). Ihanan muhkea villatorkkupeitto on kokoa 130 x 180cm.

Kiitos Pentik huutiskohteiden sponsoroinnista!

Huutiksen säännöt:

Huutokauppaan pääset mukaan jättämällä oman tarjouksesi kommenttiboxiin, kerro kumpaa kohdetta huudat, tai jätä tarjouksesi molemmista kohteista. Muista jättää myös sähköpostiosoitteesi ellei sellaista löydy profiilisi takaa.

Huudettavien kohteiden lähtöhinta on 20 euroa, ja korotuksen päätät sinä itse. Tuoreimmat huudot löydät kommenttiboxista, joten pistähän paremmaksi ja ole mukana huutamassa lapselle lomamuistoa!

Huutoaikaa näille kohteille on maanantaihin 6.10 klo 22 asti!


Kurkkaa tästä myös Crocs ja domdom -huutikset!