HYVÄNTEKEVÄISYYSHUUTIKSEN LOPPUSALDO JA PIENET VAUVAKUULUMISET

Bloggareiden hyväntekeväisyyshuutis päättyi maanantai-iltana, ja aikas kiva potti me saatiin yhdessä kasaan! Kiitos kaikille huutikseen osallistujille ja omasta puolestani kiitän Karkkipurkin huutiskohteiden lahjoittajia, Crocsia, Domdomia, Pentikiä ja Walldesignia. KIITOS! 

Kaikenkaikkiaan saldoksi saatiin 170 leffalippua, aikamoinen määrä! Karkkipurkin osuus tästä oli 32 lippua, jotka on toimitettu Tampereen Hopelle.

Huutis saatiin sopivasti vietyä loppuun muutamaa tuntia ennen vauvan syntymää, ja leffaliputkin hoituivat kätevästi netin kautta suoraan Hopelle, nämä ensimmäiset päivät kun ollaan vietetty ihan vaan omassa kodissa uuteen perheenjäseneen tutustuen.

Kiitos vielä kaikille, hyväntekeväisyystempauksia tulossa vielä loppuvuodelle, joten pysykäähän kuulolla! 

Ps. miesten Crocsien huudon voittanut Minttu, lähettäisitkö mailia osoitteeseen karkkipurkkiblogi@gmail.com, en löytänyt profiilistasi osoitetta :)

Loppuun pienet vauvakuulumiset. Ensimmäiset päivät ollaan ihan vain oltu kotona, ihmetelty ja ihasteltu näitä pikkuisia sormia ja varpaita, ja koko pientä nyyttiä. Tutustuttu uuteen perheenjäseneen, joka jo tuntuu kuin olisi aina meillä ollut, niin oma ja niin rakas.

Tuore isoveli on ihanan ylpeä ja innostunut pikkuveljestään, nyt muutaman päivän jälkeen malttaa tehdä jo muutakin kuin pidellä vauvaa sylissään…

Tosin mummin tuomien pikkulegojen aka isojen poikien legojen jälkeen huomio on kiinnittynyt hetkellisesti legoilla rakenteluun, eilen taisin olla apuna kasaamassa ehkä 200 kertaa autoa pikkulegoista ja pihalle lähtiessä legoille huudeltiin heipat ja samoin kotiin tultaessa muistettiin saapumisesta ilmoittaa myös pikkulegoille.

Vauva on näiden muutaman päivän kokemuksella yhtä tyytyväisen oloinen pikkuinen kuin veljensä vauva-aikanaan. Nukkuu ja syö, välillä herää ihmettelemään uutta kotiaan ja maailmanmenoa. 

Oma ajantaju on ihan hämärtynyt täällä vauvakuplassa, aika tuntuu katoavan jonnekin ilman, että oikein mitään saa aikaan. Huomenna olisi kuitenkin tarkoitus aloittaa vähän reippaampi arki, lähdetään käymään muutamilla asioilla ja blogikin heräilee jälleen muutaman päivän vauvalomaltaan.

Huomenna olisi tarkoitus käydä ostamassa kantoliina. Esikoista tuli kannettua Manducassa (kantoreppu), enkä ole oikein koskaan ollut kiinnostunut liinoista. Nyt kuitenkin iski kova hinku saada kantoliina käyttöön, joten jos jollain on pikaisia vinkkejä niin kaikki otetaan ilolla vastaan! Millainen liina on hyvä (ja helppokäyttöinen!) ja mistä sellaisen Tampereelta löytää?

Ja ihan loppuun vielä pieni vinkki, nimittäin Babyshopissa on käynnissä Mid Season Sale ja koodilla: MIDSALE tipahtaa hinnasta pois -20%! (mainoslinkki)

Ihanaa sunnuntai-iltaa!