TESTASIN JA IHASTUIN, ELI ÄITIN SUOSIKKIKENGÄT JUST NYT

Oli synkkä ja myrskyinen yö… Tai oikeastaan ihan tavallinen lokakuinen aamupäivä, mutta tuo ensimmäinen lause nyt vaan kuvastaa paremmin näitä viime päivien säitä. Peruslokakuuta siis. 

Ajatuksena olisi ihana hautautua viltin ja teekupposen kanssa sohvannurkkaan, mutta kahden pienen lapsen ja neljän pienen terrierin taloudessa se ei taida onnistua, vaan pihalle täytyy lähteä joka päivä, ja vieläpä useamman kerran päivittäin. 

Sainkin Crocsilta testiin kengät, jotka sopivat ihan täydellisesti näihin koleisiin syyspäiviin! 

Kyseinen kenkämalli on nimeltään Women’s Crocs ColorLite Boot, ja kenkiä löytyy naisille neljässä värissä, joista itselleni valitsin nämä vaaleat. Myös lapsille löytyy ColorLite-kengistä oma malli, aivan supersöpöt pikkuisille!

Onko ne nahkaa?, kysyi mieheni ensimäisenä kun näki nämä kengät. Nämä tosiaan muistuttavat kovasti nahkakenkiä, vaikka materiaali ei nahkaa olekaan. Sisältä löytyy ihanan pehmoinen vuori, mikä saa kengät tuntumaan kuin tossuilta jalassa, ja mielestäni nämä ovatkin vähän kuin Crocsin versio matalavartisista ugg-saappaista.

Alkukuusta pidin näitä kenkiä tennareiden ohessa, mutta ajanmittaa tennarit jäivät ja jalkaan on sujahtaneet kerta toisensa jälkeen ColorLitet. Ehkä kertoo jotain kenkien monikäyttöisyydestä ja mukavuudesta…

Omiaan nämä ovat mielestäni leikkipuistoon, kun jalkaan haluaa laittaa jotain vähän siistimpää kuin peruslenkkarit, mutta kuitenkin jotain, millä jalat pysyvät takuuvarmasti lämpöisenä pidemmänkin puistoreissun ajan. 

Puistoreissujen lisäksi nämä kengät ovat päässeet niin peruskauppareissuille, kuin pidemmänkin kaavan shoppailuun, neuvolaan ja kahvilaan. Eli käytännössä olen talsinut näillä kaikki meidän arkiset menot viime aikoina.

Vaikka vesikeleille valitsenkin toiset kengät, eivät nämäkään pikkuisesta sateesta säikähdä. Kuitenkin nämä koleat ja melko kuivat säät ovat niitä, joille nämä kengät valitsen ja joihin nämä ovat mielestäni ihan parhaat.

Vaikka nämä suosikkikenkäni just nyt ovatkin, en sentään näitä sisällä pidä, saati tanssi riemutansseja kengät jalassa, toisin kuin meillä eräs… Kurkkaa instagramista @annikakarkkipurkki videonpätkä meidän kolmevuotiaan uusista lemppareista! ;)

Mitäs te pidätte näistä kengistä? 

Onkos jollain muulla näistä kokemusta?