LÄMPÖPUSSI, VAUVA-ARJEN HELPOTTAJA (SIS. ALEKOODIN)

Vauvan ihana Baby’s Only lämpöpussi onkin jo vilahdellut niin blogin kuin Instagramin puolella, ja lupailin kertoa tästä lisää.

Lämpöpussi on turvakaukaloon laitettava makuupussi, jonne vauvan voi sujauttaa pelkissä sisävaatteissa, ainoastaan pipo ja tumput lisänä.

Todellinen arjen helpottaja siis, varsinkin näin kahden pienen lapsen perheessä, jossa isompikin vielä tarvitsee apua pukemisessa.

Pussi on todella muhkea ja pehmoinen, ja aivan ihanan lämpöisen oloinen. Vaikka vauvalle riittää pussiin pelkät sisävaatteet, olen itse tykännyt pukea myös kevyen neulehaalarin pipon ja tumppujen kaveriksi.

Lämpöpussin yläreunasta löytyy myös nepparit, jolloin pussin yläosa muokkautuu ihanaksi hupuksi.

Me kuljetaan oikeastaan joka paikkaan omalla autolla, niin kauppaan, kerhoon kuin harrastuksiin ja lämpöpussi kyllä nopeuttaa ja helpottaa meidän perheen lähtöhärdelliä, kun pienimmän lähtijän suurimmalta pukemisrumbalta säästyy.

Pussin koko etuosaa kiertää vetoketjut, joilla pussin saa mukavasti suljettua kotoa lähtiessä, ja vastaavasti kaupassa saa pussia avattua tarpeen mukaan. Niin lämpöinen tämä on, että pussia kyllä kannattaa ehdottomasti avatakin perillä, ettei pikkuisen tule liian kuuma.

Lämpöpussi on kivan reilun kokoinen, meillä on nyt tuota ”ylimääräistä” osaa vähän rututtuna ja reunaa käännettynä, joten tämä menee tosi pitkään. Samaa pussia voi käyttää myös rattaissa ja vaunuissa, ja pussista löytyy koloset myös viisipistevöille mitkä kaukalostakin löytyvät. 

Tykkään tästä myös siksi, että vauva tulee mielestäni tukevammin oloisesti kaukaloon, kun paksua haalaria ei tarvitse pukea, vaan vauva on vöissä ohuemmissa vaatteissa. Ja onhan tämä nyt ihan syötävän suloisen näköinen! ♡

Me saatiin omamme PikkuVaniljasta blogiyhteistyön merkeissä, ja PikkuVanilja tarjoaakin lukijoilleni -10% alennuksen koko valikoimastaan koodilla: karkkipurkki (koodi on voimassa vuoden 2014 loppuun asti).

Onkos teillä käytössä lämpöpussia, vai miten puette vauvan automatkoille?