KOKO PERHEEN NETFLIX-VINKKI

Meillä on ollut tänään ihana suojakeli ja saatiin vähän vaihtelua puistoiluille ja pulkkailuille kun päästiin rakentelemaan kaikenlaista lumesta. Ensin pyöräytettiin takapihalle lumiukko meitä katselemaan olkkarin ikkunasta ja sen jälkeen tehtiin pikkuinen lumilinna. Ja pitihän lumilinnassa tupaantuliaisetkin pitää, pillimehulla skoolaten!

Pihaleikkien jälkeen posket punaisina voi hyvällä omalla tunnolla lösähtää hetkeksi sohvalle pötköttelemään ja tässä tuleekin yksi koko perheen Netflix-vinkki.

Huomenna alkaa Netflixissä uusi mielenkiintoinen sarja lapsille, kun Shrekistä tuttu Saapasjalkakissa aloittaa seikkailunsa.

Shrek-elokuvat on ihan mun lemppareita, ja ne löytyykin meiltä dvd-levyinä, mutta vielä me ei olla Veikon kanssa niitä katsottu, kun mielenkiinto ei ihan pitkiin elokuviin vielä riitä. Lyhyemmät pätkät liimaa sohvannurkkaan toistaiseksi paremmin, joten ajateltiinkin huomenna katsoa yhdessä tuota Saapasjalkakissaa. Siitä kerroinkin jo pojalle ja vähän aikaa sitten kävi kyselemässä, että ”äiti koska me katsotaan sitä saapaskoiraa” hahah! 

Saapasjalkakissan seikkailut (The Adventures of Puss in Boots) on Netflix-alkuperäissarja, jonka viisi ensimmäistä jaksoa julkaistaan Netflixissä 16. tammikuuta.

Sarjassa seikkailee Shrek-elokuvista tuttu Saapasjalkakissa, joka on maailman kuuluisin karvainen aarteenetsijä mystisessä San Lorenzon kaupungissa. Kun Saapasjalkakissa vahingossa rikkoo kaupunkia suojelevan luomuksen, ei riitä, että hän taistelee tunkeutujien ja rosvojen loputonta armeijaa vastaan. Hänestä pitää tulla legenda.


Sarjan on tuottanut Netflixille DreamWorks Animation, ja huomenna julkaistavalle viidelle jaksolle on jatkoa luvassa myöhemmin tänä vuonna.

Jokos teillä odotetaan Saapasjalkakissan seikkailuita?

Ja nyt saa ilmiantaa omat Netflix-lempparit, mitä te tykkäätte katsoa Netflixistä?