JOKAKEVÄINEN JUTTU

Taas se on iskenyt, ihan niin kuin aina keväisin. Sisustuskuume! 

Mitään suurta ja radikaalia ei ole tiedossa, mutta jotain pientä piristävää olisi toiveissa. Toistaiseksi makkariin on ilmestynyt H&M Homen hempeän vaaleanpunaiset ja keväisen vaaleanvihreät tyynynpäälliset. Muutamalla eurolla pientä keväistä päivitystä kotiin.

Meidän pikkuinen makuuhuone on tällä hetkellä superahdas siellä majailevan pinnasängyn vuoksi, mutta jotain sinne silti haluaisin, noille valkoisille tyhjille seinille. Ostin jo Ikean Ekby Järpen/ Ekby Gällö -hyllyn, mikä on vähän kuin köyhän miehen String Pocket hyllyn korvike. Ajattelin että se laitettaisiin tuohon ikkunan ja tapetoidun seinän väliin jäävään valkoiseen kohtaan, mutta nyt olenkin tullut jo toisiin aatoksiin, ennen kuin sitä hyllyä on edes kiinnitetty seinään… Tai parempi tietty tulla katumapäälle tässä vaiheessa, eikä silloin kun hylly on paikoillaan!

Jotain tuohon seinälle kuitenkin haluaisin, mutta ehkä siihen onkin kivempi vaikka jokin hauska printti kehystettynä, ei kerää niin paljon pölyäkään kuin hylly, haha!

Makkariin olisi myös kiva vaihtaa valkoiset verhot, nuo Annon harmaat pellavaverhot kun näyttää paitsi näissä kuvissa, myös livenäkin vähän violetille! 

Joko teillä on laitettu kevättä kotiin?