VIIDEN MINUUTIN JÄLKKÄRIVINKKI & VINKKI MUUMIKERÄILIJÖILLE

Me tehtiin Veikon kanssa lauantaina meille pikaiset jälkkärit, vähän kuin juustokakun korvikkeet.

Murustettiin lasin pohjalle pari kaurakeksiä, päälle tehtiin vatkautuvasta kermasta ja mascarponejuustosta ihana vaahto joka maustettiin vaniljasokerilla ja sitruunamehulla ja päälle laitettiin pakkasesta reilusti mustikoita. Nam!

Tämä on muuten kätevä juustokakun korvike, kun kerralla voi tehdä sopivan kokoisen annoksen, eikä tule syötyä kokonaista juustokakkua, haha! Ellei sitten tee heti seuraavana päivänä uutta annosta, kuten me tehtiin… Hups! Tokalla kerralla laitettiinkin mustikoiden sijaan mansikoita, ja näihinhän nyt voi laittaa ihan mitä vaan. Helppoa ja hyvää!

Loppuun vinkki muumimukien keräilijöille! 

Joko olette bonganneet tämän uuden Håll Sverige Rent muumimukin? Mukia saa tilattua täältä, ja tätä on myynnissä vain rajoitetun ajan!

Muki on valmistettu yhteistyössä ruotsalaisen Håll Sverige Rent säätiön kanssa. Säätiö toimii paremman ympäristön puolesta. Mukissa on kuvituksena Tove Janssonin ja hänen veljensä Lars Janssonin 70-luvulla Pelasta Itämeri -kampanjan piirtämä kuvitus.

Vuoden 2015 kampanjan tavoitteena on lisätä lasten tietämystä ympäristöstä ja sen suojelusta leikin avulla. Tukeakseen tätä kampanjaa Arabia lahjoittaa osuuden jokaisesta myydystä mukista HSR-säätiölle.

Kivaa uutta viikkoa!

Sis. mainoslinkin