PIKKUISEN POMPPIA

Saman päivänä kun Pompin uutuudet tulivat verkkokauppaan myyntiin, klikkailin meille pienen tilauksen ja tänään vihdoin ehdittiin näitä vähän sovitella. Pomp de Luxilta löytyy pojille kivaa perusvaatetta, juuri sellaista mikä käy moneen tilanteeseen, niin kotiin, kerhoon kuin kaupungillekin, ja mallistosta löytyvät neuleet ja pikeepaidat käy sitten vähän juhlavimpiinkin hetkiin.

Otin nyt pojille yhdet samistelusetit, molemmille harmaat pöksyt ja Veikolle sen kanssa harmaan paidan, vauvalle saman paidan suloisena minttuna. Pienin koko on 80cm, joten tämä setti on pienemmälle pojalle sopiva varmaankin syksyllä. Muuta en nyt tällä kertaa tilannutkaan, paitsi Veikolle vielä teepaidan tuota ihanaa raitaminttua.

Tykkään kyllä yleensänkin Pompin rauhallisista värisävyistä, harmaa ja navysininen uppoaa aina! Näitä löytyi mallistosta nytkin, ja oma lempparivärini oli tuo ihana minttu! Minttu taitaa olla muutenkin meidän tämän kevään ja kesän lemppariväri.

Lisää lastenvaatejuttua myöhemmin tällä viikolla, ja sitä ihanaa minttuakin siinä vilahtaa! Pysykää siis kuulolla ja nähdään taas pian!

Joko olette kurkanneet Pompin uutuudet?