VAUVAVUODEN VARRELTA

Tänä aamuna meitä odotti lastenhuoneen sängyn päällä edellisenä päivänä valmiiksi valkatut vaatepinot. Veikolle bengalin tiikeriä ja pikkuveljelle siihen mätsäävää saman merkin tiikerinraitaa. Farkut ja tennarit koko porukalle ja äitille ja isseelle neutraalit yksiväriset paidat.
Meidän piti viettää aamupäivä yksivuotiskuvauksessa ihanan Piritta Lipiäisen studiolla ja ottaa samalla neljävuotiskuvia ja perhekuvia.  Kuvausten jälkeen oli tarkoitus käydä isossa lelukaupassa valkaamassa yhdessä syntymäpäivälahja tänään yksi vuotta täyttävälle päivänsankarille, käydä syömässä ja kahvittelemassa ja tulla kotiin jatkamaan syntymäpäivän viettoa.

Mutta kun illalla kuumemittari näytti lähes kolmeakymentäyhdeksää astetta, meni suunnitelmat uusiksi. Vaikka uusi valokuvausaika meneekin varmaan pitkän ajan päähän, niin eniten harmitti kuvausajan peruuntuminen kuvaajan puolesta, sillä eihän näin lyhyellä varoitusajalla tuota aikaa saa täytettyä. Mutta eipä näille mitään mahda. Tänään meillä vaan pötkötellään ja huilaillaan, koitetaan ottaa rennosti ja parantua. Isoveljen kanssa ajateltiin leipoa pitsaa, askarrellaan ja koitetaan saada aika kulumaan sisäpuuhissa.
Onneksi itse päivänsankari on täysin tietämätön mönkään menneistä suunnitelmista, ja me voidaan aivan hyvin viettää juhlallisuuksia vaikka tulevana viikonloppuna.

Postauksen kaksitoista kuvaa on kuvia vauvavuoden varrelta, aina vastasyntyneestä yhdentoista kuukauden ikään asti. Palaillaan yksivuotiskuulumisiin sitten toisessa postauksessa.

Kivaa keskiviikkoa!


Postauksen ensimmäinen kuva: Laura Schneider