PIKKUMIESTEN PÄIVÄN ASUT JA NOVA STAR ALEVINKKI!

Onkos teille Nova Star tuttu merkki? Kyseessä on ruotsalainen, vuonna 2004 Tukholmassa perustettu perheyritys. Merkki on tunnettu kestävistä ja laadukkaista lastenvaatteista ja hauskasta katutyylistä. Nova Starilta löytyy juuri sopivaa vaatetta arkeen pienellä jujulla. Nova Starin laadukkaat lastenvaatteet ovat hintatasoltaan lasten merkkivaatteiden edullisemmasta päästä, mikä varmasti ilahduttaa monia!

Uskoisin, että monelle varmasti ainakin nuo Nova Starin farkut ovat tuttuja? Jos ei, niin kannattaa ehdottomasti tutustua! Nämä nimittäin pysyvät hoikankin lapsen päällä, sillä tuossa vyötäröllä on kätevä resori, ja resorin sisällä menee vielä napeilla säädettävä kuminauhakiristys!

Myös lahkeensuussa on resorit, mikä on aina kiva juttu, sillä silloin vähän reilummallakin kasvunvaralla ostettu vaate on jo pidettävissä, kun lahkeet eivät laahaa maata.

Näissä kuvissa molemmilla pojilla on Nova Starin farkut, ja hauskat liukuvärjätyt paidat, Veikolla oranssi ja Viljamilla sininen. Molemmilla on vaatteista sama koko mitä tällä hetkellä käyttävät, eli isommalla 110cm ja pienemmällä 80cm. Mitoitus merkillä on kuitenkin mielestäni aika reilua, ja näistä olisi voinut pienemmät koot olla jopa paremmat, mutta toisaalta pieni kasvunvara on ihan hyvä asia, varsinkin tuolle supervauhtia kasvavalle pikkuiselle.

Nova Star merkin vaatteet on nyt Babyshopissa -20% alennuksella, joten kannattaa klikata kauppaan ja hyödyntää tuo tarjous.

Keräsin tuohon alle vielä muutamia omia lemppareitani merkiltä. Nova Starilla on mun mielestä tosi kivan malliset takit (ja ehkä hieman Mini Rodinin takkeja muistuttavat, mutta hinnaltaan huomattavasti huokeammat) ja tuossa kollaasissa näkyvät parkatakit ovat kyllä aivan ihanat. Meillä on ollut joka talvi Veikolla toppahaalarin lisäksi tuon parkatakin tyylinen toppatakki siistimpiä menoja varten ja ollaan ostettu myös toppahousut takin kanssa pidettäväksi, niin takkia on voinut pitää sitten ihan ulkoillessakin.

Ylärivi: farkkupaita, pitkähihainen, farkut, pitkähihainen

Keskirivi: takki, takki, haalari, haalari

Alarivi: huppari, housut, pitkähihainen, pusakka

Siinä missä isoveli on innoissaan uusista vaatteista ja pakettien sisällöistä ylipäätään, on pienemmälle tärkeintä itse pakkaus. Siitähän saa vaikka hyvän majan, haha!

Onko Nova Star teille tuttu merkki?


Vaatteet saatu Babyshopista.