IHAN VAAN ARKEA (JA KUVIA)

Nämä ihan tavalliset arkikuvat taitaa olla jostain parin viikon takaa, mutta voisivat ihan hyvin olla vaikka eiliseltä. Tämmöistä tavallista arkista puuhasteluahan nämä meidän päivät yleensä on. Töitä, leikkiä, ulkoilua ja päivän päätteeksi jalat ylös ja Netflix laulamaan. Ahmittiin hiljattain Silta-sarja ennätysvauhtia, ja nyt ollaan ihan totaalisen koukussa House of Cardsiin.

Tänään meidän piti lähteä Hop Lopiin, jonne Veikko on pitkään toivonut, ja jonne oon luvannut pojan viedä jonain superkylmänä pakkaspäivänä (ehkä tämän aamun -31 astetta oli tarpeeksi kylmä, haha!), mutta lapselle nousikin aamulla kuume ja suunnitelmat meni uusiksi. Ollaan vietetty aika rentoa kotipäivää, ja mä innostuin tuossa siivouksen lomassa laittamaan lasten leikkihuonetta vähän uuteen järjestykseen. Meillä tuntuu tavarat, matot ja huonekalut vaihtavan nyt paikkaa jatkuvasti, ja kotiin ilmestyneiden tulppaanien lisäksi se on varma kevään merkki, jos mikä!

Ihanaa viikonloppua!