PÄIVÄN SÖPÖIMMÄT (HIIRI)ASUT

mini-rodini

Lupailin teille kuvia näistä Mini Rodinin superihanista hiiristä, ja tässäpä näitä tulee!

Tilasin heti silloin droppipäivänä nuo mustat vaatteet Gugguulta, ja hiiret Babyshopista (hiiriä näyttääkin olevan vielä kivasti jäljellä!), mutta ehdittiin sovittaa näitä päälle vasta pari päivää sitten. Ja voi vitsit, miten ihanat nämä on! Pienempi antaa pukea vielä tyytyväisenä kaiken äitin valkkaaman päälleen, mutta Veikolla alkaa olla jo mielipiteitä omista vaatteistaan, ja onneksi nämä oli pojalle itselleenkin ihan supermieluisat.

Tuplakoot aiheuttaa aina vähän pähkäilyä siinä vaiheessa, kun alkaa jäädä noiden kokojen väliin, ja Veikolle (joka käyttää normaalisti kokoa 110cm), jouduinkin ottamaan teepaidasta jo koon 116/122, joka kuulosti kyllä ihan hirmuisen suurelle, mutta olikin päällä onneksi ihan oikean kokoinen. Viljamilla on tällä hetkellä rodinit koossa 80/86, ja tuo koko menee varmaan aika pitkälle kevääseen, toivottavasti ihan kesäänkin asti.

Tilasin nyt ekaa kertaa testiin nuo Gugguun trikoopantsit, ja nuo on kyllä tosi kivat! Pikkuisille sopii mun mielestä tosi kivasti leggarit, mutta isommalla pojalla en oikein enää osaa legsuja käyttää, joten nuo trikoopantsit on tosi kiva vaihtoehto collegehousuille, vähän kuin collegehousujen ja legginsien välimuoto, hih. Täytyy katsella, jos näitä löytysi jostain alesta myöhemmin lisää!

mini-rodini

mini-rodinimini-rodini

Täytyy vielä vinkata noista Lego säilytyslaatikoista, joiden päällä pojat istuvat! Huomasin nimittäin, että ne on nyt Finnish Design Shopissa mukavassa alessa, joten kantsii käydä sieltä klikkaamassa omansa, jos näitä on ollut harkinnassa. Sen lisäksi, että noihin oikeasti mahtuu kivasti tavaraa sisään, on ne myös tosi kivan näköiset sisustuksessa.

mini-rodini

mini-rodini

Mitäs tykkäsitte hiiriasuista?

Postaus sisältää mainoslinkkejä.