PUNAISELLA PIRISTETTY KEVÄTLOOK

mini-a-ture

Vitsit miten ihanan keväistä ulkona alkaa jo olla! Tämän päivän lämmittävästä auringonpaisteesta innostuneena me vähän soviteltiin kevätkamppeita, ja eiköhän näitä pian saa ottaa jo ihan käyttöönkin.

Veikolle menee vielä viime vuodenkin välikausivaatteet, mutta pari uuttakin asua löytyy tälle keväälle. Yksi niistä on tämä Mini a Turen takki punaisilla asusteilla, ja aika söpöllehän nämä näyttävät! Tilasin nuo punaiset Converset Babyshopista puoleen hintaan (edelleen hajakokoja löytyy tuolla tarjouksella täältä!), ja siinä olikin hyvä syy ostaa kenkiin mätsäävä Mini Rodinin suloinen hiiripipo asua täydentämään. Veikon lemppariväri on punainen, ja tämmöisinä pieninä palasina tuo väri miellyttää äitinkin silmää, hih.

converse

mini-rodini

mini-rodini

Viljamille ostin tuon saman pipon mustilla hiirillä, ja sinisten conssien ja keltaisen Mini a Turen takin kanssa näistä saa kivat samisteluasut pojille. Mun mielestä on ihana mätsäillä lapsia keskenään, vaikka suurimman osan aikaa lapset varmasti kulkevatkin ihan erilaisissa vaatteissa. Pikkuveljen keltaisesta takista löytyy sovituskuvia täältä, jos et ole niitä vielä kurkannut.

mini-a-ture

mini-rodini

Ja sitten vielä yksi juttu, mistä oon niiiin innoissani! Törmäsin joskus viime keväänä tai kesänä noihin ihaniin Lightboxeihin, joita ei silloin vielä myyty Suomessa, ja oikeastaan siitä koko ajatus omasta lasten sisustustuotteita myyvästä verkkokaupasta lähti. Aloin aika pian puuhastelemaan verkkokauppaa kasaan, mutta en vaan ehtinyt saada kauppaa auki loppukesällä, niinkuin olin suunnitellut, ja sittenhän noita Lightboxeja alkoi jo näkyä suomalaisillakin jälleenmyyjillä. Otin vähäksi aikaa breikkiä koko verkkokaupan kanssa puuhastelusta, kunnes nyt alkuvuodesta päätin vihdoin tehdä homman loppuun ja avata verkkokaupan. Ja vaikka noita Lightboxeja jo muiltakin jälleenmyyjiltä löytyy, halusin ne silti valikoimaan, koska näistähän koko ajatus alunperin lähti!

Ja tiedättekös, nyt nuo superihanat Lightboxit ovat matkalla Tuutilullaan, ja tänään päivitinkin jo nämä meidän verkkokauppaan, joten ovat sieltä jo nyt heti tilattavissa. Varastossa nämä ovat meillä ensi viikolla, joten toimitusaika näille on tällä hetkellä noin yhden viikon, jos vaikka haluatte jo käydä tilaamassa omanne. Vitsit, kun en malttaisi odottaa, että pääsen näitä hypistelemään, haha!

lightbox

Mitäs tykkäsitte kevätasusta?

Postaus sisältää mainoslinkin