PIENET KUULUMISET JA YKSI ALEKOODI

tuutilulla-yövalo

Vaikka meidän Veikko käykin päiväkodissa vain osapäiväisesti muutamasti viikossa, oon silti ajatellut, että ainakin koulujen loma-ajat voisivat olla päiväkodistakin vapaata, vaikka me vanhemmat ei varsinaisesti lomailtaisikaan.

Viime viikolla pidettiin tuo lomaviikko päiväkodista, ja aika kiva viikko me saatiinkin siinä töiden lomassa aikaan. Aloitettiin lomailu superkivalla Koiramäen ritarijuhlalla, käytiin yökyläilemässä mummilla, Veikko kävi iskän kanssa keskellä viikkoa uimahallissa ja loppuviikosta me jäätiin pienimmän kanssa kahdestaan kotiin, kun Veikko ja iskä lähtivät vielä mummalle pariksi päiväksi hiihtelemään ja keilaamaan. Niin ja mä nukuin pienessä lastensängyssä lasten makuuhuoneessa nukkuvan taaperon kaverina, kun tyhjä makkari tuntui niin ankealta, enkä viitsinyt napata pinnasängyssä nukkuvaa lastakaan kesken unien kaverikseni, hih.
Tällä viikolla oonkin sitten nukkunut pari yötä lattialla meidän toisen koiran kaverina, joka oli leikkauksessa, ja on sen jälkeen halunnut olla koko aika vierellä. Että se oma pehmoinen jenkkisänky pellavalakanoineen kyllä jo vähän houkuttelee, haha.

Tää viikko on nyt mennyt vähän rästihommia tehdessä, kun viime viikko hurviteltiin, mutta tänä iltana ajattelin kyllä skipata työhommelit hetkeksi, ja katsoa Netflixistä yhden jakson House of Cardsia. Me ollaankin aika pian päästy kolmas tuotantokausi loppuun ja päästään korkkaamaan uunituore neloskausi!

tuutilulla-yövalo

eef-lillemor-yövalo

Meille tuli Tuutilullaan eilen ihana kuorma toinen toistaan suloisempia yövaloja, ja pojat saivatkin valkata itselleen mieluisat lamput. Veikko valitsi ihanan mintun hymyilevän pilven, ja Viljami hauskan keltaisen ananaksen. Tosi hyvin valittu, sillä nuo taisivat olla munkin lempparit, hih!

Meillähän on lapsille, tai ainakin Veikolle tosi tärkeää, että makkarista löytyy yövalo, ja nämä on kyllä ihan sata kertaa söpömmät, kuin aikaisempi pistorasiaan kytkettävä tavallinen valkoinen valo. Niin ja aika kätevätkin, sillä nuo sammuvat itsestään tunnin päästä, eivätkä turhaan pala läpi yötä.

yövalo

ananas-yövalo

Ja loppuun vielä yksi vinkki ihan superhienosta automatosta! Tanskalaiselta OYOY:lta löytyy kaunis moderni automatto, joka miellyttää sisustusintoisen äitinkin silmää. Tuota mattoa on tulossa Tuutilullaan ensi kuussa, mutta matto on jo tilattavissa, ja ennakkoon tilaavat saavat matosta -10% alennusta koodilla: MUSTHAVE

Kantsii siis käydä tekemässä tilaus jo nyt, niin voi hyödyntää tuon alekoodin. Matto löytyy täältä.

automatto

Aika ihana tuo matto, vai mitä?