RETKELLÄ RÄNTÄSATEESSA JA MUISTUTUS NAME IT ALEKOODISTA

name it alekoodi

name it alekoodi

name it alekoodiMeidän arki rullaa aikalailla samalla tutulla kaavalla päivästä toiseen. Veikko menee muutamaksi tunniksi päiväkotiin, mä jään Viljamin kanssa kotiin ja teen lapsen päikkäreiden ajan töitä. Päiväunien jälkeen haukataan vähän ruokaa, haetaan Veikko päiväkodista, käydään tarvittaessa ruokakaupassa ja tullaan omaan pihaan leikkimään. Pikkukakkoseksi tullaan sisälle syömään ja lastenohjelmien jälkeen alkaakin jo iltahommelit, eli kylvyt, iltapalat ja -sadut.

Välillä on tietty kiva poiketa tutuista kaavoista, spessut jutut keskellä arkea piristää koko porukkaa. Eilen Veikko toivoi, että tänään mentäisiin päiväkodin jälkeen seikkailupuistoon leikkimään, ja mikä tärkeintä, haettaisiin eväät pikkuisen K-kaupan salaattibaarista, haha.
Oikeasti niistä salaattibaareista saa kyllä tosi kivat eväät kasaan, ja niistä löytyy kivaa naposteltavaa ihan pikkuisillekin syöjille!

name it alekoodi

name it alekoodi

name it alekoodi

Meidän leppoisa kevätretki vaihtui jo matkan varrella jäätävään räntäsateeseen, ja lämpöasteiden pudotessa lähelle nollaa, ei me kyllä kauhean kauan jaksettu tuolla puistossa ulkoilla, ja loput eväätkin syötiin myöhemmin kotona, hah.

Meillä on muuten loppuviikolle kaiken muun kivan ohella pääsiäismunan etsintääkin tiedossa, ja olin tietty visioinut, kuinka me siemaillaan kahvia lämpöisessä kevätauringossa meidän terassilla, lasten kirmatessa riemusta kiljahdellen takapihalla. Tällä hetkellä tuota räntää vaan pyryttää sen verran rankasti, että taidetaan ottaa Plan B käyttöön, ja ei, se ei ole munajahti umpihangessa lumilapiot käsissä, tai kylmän kahvin hörppiminen räntäsateessa, vaan siirretään suunnitelmat suosiolla sisätiloihin.

name it alekoodi

name it alekoodi

name it alekoodi

Halusin vielä muistutella teitä -15% Name it alekoodista, joka on vielä hetken voimassa! Se käy siis tosiaan koko Name it valikoimaan, josta tällä hetkellä löytyy mm. noita lasten päällä näkyviä softshell-vaatteita, mutta kaikkea muuta tietty myös. Alen saa Name it verkkokaupassa koodilla: NIkarkkipurkki.com15 (kaksi ekaa kirjainta iso N ja iso I), koodi on voimassa 27.3.2016 asti ja sen voi käyttää jokainen vain kerran. Ostoksille pääset tästä.

Noista postauksessa näkyvistä vaatteista löytyy muuten oma postaus täältä, jos haluat lukea niistä lisää.

name it alekoodi

name it alekoodi
Molemmat pojat: Vaatteet Name it // Kengät Crocs

Onkos teillä yhtä keväiset kelit?

Postaus sisältää mainoslinkkejä